Mie oon taas vaihteeksi ajatellut pistää ÄLYTTÖMÄN koviksi rahoiksi. Hokasin nimittäin, että kassavirrat alkaavat tyrehtyä ja nettiputiikkini ligviditeettitilanne tahtoo lievästi ilmaistuna olla katastrofaalinen, ja muutenkin liikevaihto on lipsahtanut kredit:in puolelle jo aikapäiviä sitten PERKELE.

Eipähän kuukautiskierronkalibrointi wunderbaum, sponsoriviittat, ForrestG's beaty hole, sekä muut huikaisevat ideat ole ottaneet tulta siipiinsä sillä viisteen, että niistä olisi tullut ikivihreämäisiä kestohittejä. Nämä innovatiiviset sekä mullistavat tuotteet eivät ole pidemmän päälle lyöneet suuremmin leiville (näistä oli aikaisemmissa postauksissa juttua -joku varmaan muistanee).

Olen viimeiset päivät miettinyt pääni ruvelle, nimittäin uuttaa ja aivan totalitäärisen mullistavaa liikeideaa. Uuden konseptin tuumiminen ei lopun viimein ihan hirvittävän kauhiasti luovuutta vaatinutkaan, sillä lumi tuli maahan, ja sen mukana iljettävä liukkaus.

Olenhan tässä seuraillut kovastikkin kestävyysurheilijoiden edesottamuksia, ja olen hokassut, että rullahiihto on melkoisen suosittua hommaa. Sinänsä rullahiihto on VARMASTI monipuolista ja hyvää harjoittelua, mutta tätä jaloa lajia ei pysty hirveän turvallisesti suorittamaan täällä pohjolan korkeusasteilla - varsinkaan talvisaikaan.

Varmasti fanaattisimmat rullahiihtäjät lähtevät talveksi etelänleirille parempien olosuhteiden perään, mutta mitäpä tekeevät ne surkeat LUUSERIT, ketkä eivät taloudellisista, tai ajankäytöllisistä syistä pysty lähteä talvehtimaan parempien baanojen ääreen?! No, hehän istuvat sohvalla oluttölkki kourassa ja katsovat toosasta Salkkareita tai Kauniita ja Rohkeita, säälittävimmät tapaukset saattavat kytätä jopa molempia TV-viihteen helmiä; ja ihan varmasti, liki yhdeltä istumalta.

Olenkin ratkaissut rullahiihtäjien vuosikymmeniä, jopa vuosisatoja kalvaneen ongelman. Rullasuksiin pitää tehdä nastarenkaat, niin talven liukkaillakin rullahiihteleminen onnistuu kuin kesällä kuunaan PERKELE. Rullasuksien nastarenkaista tulee tulevaisuuden suurimpia myyntihittejä aromipesän, kävelysauvojen sekä Power Balance tasapainorannekkeen rinnalle, se on enemmän kuin VARMAA. Kyllähän mie oon, niin SAA-TA-NAN pätevä jätkä.

Rullasuksiin nastarenkaat - NEROKASTA, ettenkö sanoisi. Nyt vain pajalle sorvin ääreen...

Kevyt 25km