Kynnystä taasen kasvateltu reteesti, ja vielä niin innolla ettei meinannut meikäläisen habitus päästä siitä ylitte ollenkaan. Hillittömällä tsemillä ja AIVAN JÄRKYTTÄVÄN lukijapalautteen (1kpl) voimalla, päätin yrittää jotain tarinan tynkää väkertää PERKELE.

Kävinhän mie vuodenvaihteessa lykkimässä PeräBerberian yöjuoksunkin, kuten yleensäkkin olen käynyt, sikäli vain juoksukunnossa ollaan oltu. Tällä kertaa tiukua kulutin 26.36, ja enpähän nyt osaa sanoa, jotta pitäsiköhän olla tyytyväinen vai tyytymätön. Tietysti perusluonteeni on sen vertaa VITTUUNTUNUT, etten tohdi moiseen tyyväinenkään olemaan. Toisaalta melko loogisesti linjaanhan toikin menee. Joten mietippä sitä...SAATANA

Treeniä olen rallatellut kuten ohjelmassa, sekä suunnitelmassa on ollut merkintöjä. TIETYSTI lonkkaa kinnailee melkoisen napakasti, mutta tovin juostua sekä lihaksiston lämmittyä kivut lientyvät. Katsellaan mitenkäs tämä vaiva taasen etenee. Sen vertaa voinen sanoa, ettei tälläisellakaan vaivalla ole hirveästi motivaatiota kohottavaa vaikutusta, mutta VITUNKO väliä.

Eilen tein vähän kuormittavamman harjoituksen elikkäs perinteisesti 3vr+3rento+12reipas+3vr ja tänään lykkäsin aamulla 11km ja äsken tulin 16km kevee/perusmättö lenkiltä. Olosuhteethan täällä lenkutteluun on tällä hetkellä totaalisen PERSEESTÄ, varsinkin ku valtaosaa PeräBerberian tiestöstä ei tänä talvena ole VIELÄ aurattu, sillä olemmehan pers'aukiisten navalla SAATANA. Tietysti tähänkin on vuosien saatossa pakko on ollut tottua, joten eipähän tämäkään yllätyksenä tullut.

Huomenissa yritän tyrkätä ap 11 ja ip 3+21kiihtyvä+3.