Eilen sain hinailtua autonkin remontti-Ranen tykö. Ja kuten mainitsinkin niin vetoakselihan siinä oli poikki. Eilen nimittäin ku soittelin tolle remontti-Ranelle (tai mikä liekkään sen oikee nimi) nii HÄN oli sitä mieltä jotta; poikki olisi murros eikä vetoakseli. Mun mielestä oli akseli, mut miehän ku en mistään mitään tiedä, niin uskoin Ranen sanaa ja porukassa päätettiin; jotta uutta murrosta tilalle. Tänään sit Rane soitti uudestaan ja ilmoitti; vetoakselihan tässä poikki, eikä mikään murros! Hmmm, niin niin olin taas VÄÄRÄSSÄ PERKELE!!

Eilen sit hinailtiin auto n 10 km päähän erinnäisten viritelmien kanssa. Voittehan kuvitella kuinka paljon sellainen 10-15 cm akselinpätkä, joka on nivelletty ja vielä pyörii samaan tahtiin renkaan kanssa voi saada tuhoa aikaan. Ennaltaehkäsyä yritimme tässä tapauksessa käyttää, öö siis tuhon ennaltaehkäsyä (muutenhan EN käytä).

Melkoinen hazardi-viritys tuli Vel-Peskan innovoimana luotua. Tietty joku VITTUÄÄLIÖ  rupee viisastelee malliin; miksi ette ottaneet koko SAATANAN murrosta irti ? Vastaan jo valmiiksi; mutteri himpun tiukalla ja näppien puristusvoima ei IHAN riitä.

Jännitti varmasti enemmän kuin lento-oppilasta ennen ekaa lentoa, nimittäin olla hinauksessa ja odottaa milloin Vel-Peskan hazardi-viritys laukeaa. Sehän olisi merkinnyt sitä, että akseli pääse valloilleen repimään jarruletkuja sekä alatukivartta. No kummiskin kaikki meni hyvin...

Asiaan: Tähän menessä tänään treenejä 23 km ja mukana myös 7*200m rennon letkeesti.