Kuten otsikosta voi todeta, niin eiköhän se ollut sitten siinä  PERKELE.

Eilen tein alustavasti lopullisen väliaikaispäätöksen pistää kausi justiinsa nyt pakettiin. Tämä tarkoittaa lyhykäisyydessään sitä, jotta en starttaa Joutsenossa. En muuten juokse muutenkaan kilpaa ennenkuin jalat ovat sillä tollalla, että pystyn kivuttomasti juoksemaan. Ainakin siis akillekset saavat olla kivuttomia, lonkan kipujen kanssa toistaiseksi pystyn elämään. Mie vähän pelkään, että akillesvika rupeaa kroonistumaan(lopulta katkeaa), sen tiimoilta olen huomattavasti arempi kuin esim lonkkakipujen kanssa.

Viimeinen niitti tuli eilen muutamia napakoita vetoja tehdessä, ku hokasin etten pysty palautuksia hölkkäämään ollenkaan ku akillekset huutaavat niin kovin armoa, ja kotiinkin piti Vuoksen vallillta kävellen läpsytellä. Kyllähän nyt tyhmempikin tajuaa, että jos ei pysty juoksemaan 6*1000m, vaan joutuu tyytymään 4*1000m:iin ja siitäkin joutuu lähtemään kävelemällä kotiin, niin silloin ei ole kovinkaan realistista kuvitella juoksevansa 42km alle 3:30min/km vauhtia, ainakaan etteikö jalat hajoisi lopullisesti tässä yrityksessä PERKELE.

Eipähän tässä muuta. Kunhan saan tästä VITUTUKSESTA oikeen reteesti ajatukset selkiämään, niin mullahan olisi vähän asiaakin SAATANA.