Aamulla suhailin kämpillä olkkarin ja itäsiiven internetti-huoneen välillä. Tälläinen suhaaminenhan käy vaikka aamulenkistä, sillä tää kämppä on liian iso meikälle. Ei meinaa kunto mitenkään riittää siihen, että kävisi joka huoneen ratsaamassa päivän mittaan. Pitäsi asentaa jonkinlainen metro- tai raitiovaunulinja tänne, vähän kuin isoilla lentokentillä kuunaan PERKELE.

Joka tapauksessa siinä suhaillessani ja omaisuutta ratsaillessani Kamis soitteli HELVETIN tohkeissaan. Tää kalju kuuhelo oli  lukenu, ku joku pyöräilijän koltiainen oli narahtanut douppingista, ja kuulemma (teko)syyksi tähän käryyn heitettiin jonkinlainen luontaistuotekaupoista ostettava testoteroni buusteri. Metusalamihan oli pistänyt internetin piuhat hohkamaan punaisena, ku etti korvat luimussa näitä kyseisiä suorituskykyä parantavia aineita. HETI ku oli aineet netistä löytänyt, niin päätti laittaa meikän suuntaan gsm-piuhat myös yhtä hehkuvaksi kuin noi nettipiuhatkin.

Verran Kamiksessa vielä hiihtäjän verta kiertää, jotta kävi mulle hillittömällä innolla kohkaamaan kuinka tulokset ensi kaudella nousemaan suorastaan inhimillisen käsityskyvyn rajaan saakka. Tulokset nousee suorastaan sfääreihin samalla, ku tätä nykyä pikku valaan tasolla oleva paino tipahtaa sinne Namibialaisen keskitysleirivangin luokkaan. Taitaahan tolla testolla olla jotain aineenvaihduntaa kiihdyttäviä vaikutuksia, joten Kamiksen läskit sulaavat kuin silava paistinpannulla PERKELE. No siitäpähän alkaa kuuhelo nappeja natustelemaan, ja toivottavasti muistaa myös treenata -ei kunto nouse pelkkää mäyräkoiraa nylkiessä ja foliohattu päässä kosmistasuperkompensaatiota odotellessa..

Positiivistahan tästäkin taas löytyy, siis muutakin kuin tuleva douppinkitesti. Kamiksestahan saan HELVETIN hyvän jäniksen tuleville maratoneille. Toivottavasti vain malttaa lähtee paukusta tarpeeksi hissukseen, jotta ehdin päästä peesiin. Ettei käy kuin Paavo Nurmi maratonilla vuonna 199?. Tästä sitten lisää myöhemmin.

Tänään oikein keveetä 21km.

ps. PERKELEEN tonalin ei tepsi, nimittäin +1kg.

Tästä Kamis mallia..