Nää muutamat päivät puolikkaan jälkeen olen veivaillut keveetä lenkkiä. Eilen vähän tempoilin kuntopiirimäisesti keskivartaloon voimaa ja pikkuisen rimpuilin yläkroppaankin. Onhan toi rautojen kanssa temuaminen niin PERSEESTÄ olevaa hommaa, ettei kovin kaksista merkintää harjoituspäiväkirjaan niistä voi merkitä.

Tänään kävin aamulla lätystelee keveetä 8 km ja pari kuntopiiriliikettä tein jaloille. Ne kylläkin tein vain huomatakseni, että ei vielä toinna rassailla lihaksistoa. Ei ole vielä vastaanottavaisella päällä. Iltamassa sipasin perusmättöä 15 km ja tuntuma himpun nuutunut, mut ei mitenkään pahasti.

Tuli taas oltua pikkuisen luovalla päällä tässä päivänä muutamana, ja kohta läsähtää lisää tuotteita meikäläisen monialaiseen netti-shopiin. Nimittäin äskettäin speguloitiin kaverin kanssa, että mitenkähän krampaaminen vaikuttaa lihaksistoon ja olisiko mahdollista, että kramppamisella olisi kehittäviä vaikutuksia. Ku krampatessaan lihaksistohan aktivoituu ja työskentelee yleisesti ottaen melko liki maksimiteholla. Tästä vedettiin johtopäätös; jos saisi krampin aikaiseksi keinotekoisesti, sekä saisi paikat kramppaamaan halutessaan, niin sittenhän ei tarttisi treenata ollenkaan -vai häh?!

Tästä loistokkaasta ajatelmasta sain aivan VALTAISAN innovaatio-piikin kehitellä pillereitä joilla voisi aiheuttaa kokovartalo krampin. Hyvinkin piakkoin maailman valtaa FG:n krampax 2000 tabut. Jooga, pilates, punttisali, aerobik, kestävyysjuoksu ym muut höpötykset ovat meneen talven lumia. Ei tartte kiireellisten ihmisten ottaa kuin pari tabua nassuun, ja kohta kroppa kramppailee seuraavat 45 minsaa ihan holtittomasti. Tätä kuuria ku jatkaa muutaman kuukauden niin tulokset ovat vallan loistavia. Lihaksisto kehittyy, hoikistuu, voimatasot paranee ja kaikista maailman ihmisistä tulee KOMIOITA kuin olisi suoraan voguen kannesta revitty SAATANA.

Sitten voin perustaa omia Krampax 2000 saleja, jossa ihmiset voivat kokoontua porukalla kuin aerobikki tai pilates tunneille kuunaan. Siellä voivat tuntea liikunnan sosiaalisen puolen yhdessä hillittömissä ARRGGGGH krampeissa treenaillessaan.

Meinasi paskat oikeen mennä housuun, ku mietin (sairaassa) mielessäni kuinka sitten pukuhuoneessa voidaan käydä krampax 2000 tunnin jälkipelejä malliin: "tosi hyvin sä kyllä vedät".

Kohta kotikemisti FG:n labrassa räjähtää...

 Ei HELVETTI mistäkähän näitä ideoita oikeen siunaantuu...