Pari päivää viime viikon lopulla meni hieman keveemmällä kuormalla, johtuen siitä, että eilen tyrkkäsin ensimmäisen kovan treenin. Täytyy myöntää, jotta hieman pahalta tuntui. Tälle päivälle inventoin pidemmän +30km lenkin, mutta tarkaan en vielä osaa sanoa kuinka pitkälle huvittaa juosta. Iltaan mennessä tämäkin asia on todennäköisesti selvinnyt.

Päivällä pitäsi vähän kurnuuttaa nurmea siliämmäksi, mutta sikäli vettä tulee tunnin periodeissa, niin suosiolla siirrän tämänkin projektin jälleen kerran huomiseksi.

Meikä on ruvennut petaamaan juoksu-uran jälkeistä aikaa jo nytten. Tai sikäli meikän hölkkäämistä voi ikinä miksikään juoksu-uraksi sanoa; ehkäpä voi, mutta korkeintaan lainausmerkkilöiden kanssa SAATANA. Niin tästä juoksu-uran jälkeisenä aikanahan meikästä muotuotuu punttisalien KUNINGAS-jässikkä, hormooni-hirmujen ruumillistuma, oikea jääkaappi-pakastimien kanta-isä PERKELE.

Ollaan perustamassa PA:n kanssa sellaista fitness-klubia, jossa ei oo MITÄÄN (muuta kuin) järkeä. Klubin jäsenyyden saavuttaminen on sinänsä hankalaa, sillä vain harvat ihmiset ovat lähtökohdiltaan, niin PASKOJA nostelemaan rautaa kuin me kaksi. Sikäli joku tulokasjäsen meikäläisten klubiin mielii, niin taso ei saa ainkaan parempi olla kuin perustajajäsenillä PERKELE. Saattaisipa, ehkä joltain vanhainkodin osastolta +80v, tai tyttökoulusta alle 12-vuotiaiden luokasta jokunen potenttiaalinen tulokas löytyä.

Viimeisissä voimatreeneissäkin pudotin penkkiä tehdessäni 50kg rinnalle, enkä saanut sitä ylös muuten kuin kierrittämällä pikkuhiljaa vatsalle. Näillä lähtökohdilla meikäläinen päätti pysytellä "Uuden Liiton, eli Patsaan Voiman"-raudan nöyryyttäjien virallisena klubipaidan suunnittelijana. PA:sta toi Patsaan Voima on PASKA nimi, mutta mitenpä sitä aina kaikkia voi miellyttää - pää-asia jotta enemmistön mielestä nimi on vetävä SAATANA.

Lähtökohta hyvälle harrasteklubillehan on se, että vaikka itse toiminta ei kiinnosta, saati suju pätkääkään, niin klubin nimi pitää olla vetävä, oheistoiminta prameaa, sekä vaatteiden täytyy olla priimaa. Jospa se päätoimintakin alkaisi ajan kanssa kiinnostamaan sekä sujumaan PERKELE.