Nyt riepoo loistokkaita suunnitelmiani sen vertaa isolla kädellä, jotta huh huh vaan!! Rupesin nimittäin muistelemaan syksyn suunnitelmia sekä asettamiani tavoitteita (lähi)tulevaisuuteen. Näitä tärkeitä kohteita kelaillessani mieleeni jolahti yksi tärkeimmistä asioista, jonka laitoin tavoitteeksi akillesjänteen parantumisen jälkeen. Meikäläisen tavoitteena oli tulevissa kamppailuissa näyttää edes osittain juoksijalle, siis yleiseltä habitukseltani. Sehän olisi tarkoittanut sellaista 5kg...no OK myönnetään PERKELE eli n.15kg:n laihduttamis-projektia SAATANA.

Heti kärkeenhän tää projekti kusi niin PERKELEEN kuninkaallisesti, sillä hokasin melkeistä lähtöviitoituksella, että laihduttaminen aiheuttaa nälkää, eikä nälässä kornottaminen ole pätkän vertaa hauskaa hommaa. Luokan priimukset ovat varmaan eilisestä eli edellisestä postauksesta hokasseet, jotta taisihan se projekti muutenkin hautautua omaan mahdottomuuteensa. Loppuun voinkin vain todeta: "ku mie en vaan laihu" -sillä näinhän se on JUMALAUTA. Ei kestä henkinen kantti EI.

Eipähän mulla ollut PASKAN vertaa asiaa, eli tulin vain ilmoittamaan, jotta "aamusella" 80 minsaa soutu/sisäsauvomista. Ihan justiinsa lähen nujuamaan lisää sisäliikuntaa, ja tavoittena olisi sellainen 90-100 minsaa kaikkea hauskaa.