Nyt pystyy liikkumaan jo astetta verran paremmin kuin aikaisemmin, nimittäin kävely on ruvennut sujumaan yllättävän hyvin. Vielä toki nylkytän hieman lyhkäisellä askeleella ja tampaan enempi kantapäällä, sillä en vielä hirviä rassata jännettä turhalla venytyksellä tahi ponnistuksella.

Tänään kävinkin aamupäivän treenireissulla viemässä ompelijatarelle hieman modifioitavia juoksukuteita. Nyt jaksa sen tarkemmin erottelemaan, mitä kaikkea mielestäni  hyviin juoksukamppeisiin kuuluu. Olen kummiskin sellainen SAATANALLINEN tekstiiliurheilija, että harvemmin löydän suoraan kaupanhyllystä just mieleistä kampetta, aina löytyy enemmän tahi vähemmän säädettävää PERKELE.

Samalla reissulla jolahti mieleen, jotta kaverilla olisi häät ensi kuussa, eikä meikäläisellä oo kuin kaksi pukua. Toinen on tumma peruspuku ja toinen on firman vierailupuku. Tumma pukuhan ei oikeen hääetikettiin sovi, ja vierailupuku päällä sekä ansiomitallit killuen ei juurikaan viiti vedellä hapanimelää, saati lähtee minnekkään baariin jatkoille. Eipä silti, varmaahan ei mistään vellin vetelystä ole, saati baari-jatkoista, mut kyseenalaista touhua moinen olisi. Joten kaukaa viisana paree varautua lähes kaikkeen, sikäli meinaan jonkinmoiseen bankettiin osallistua, sillä mie olen sen vertaa tuulellakäypä ja hetkessä suunnitelmia muuttavaa tyyppiä, etten voi mihinkään bakkanaaleihin lähtee ainakaan vierailupuku päällä.

Tästä johdannosta päästään itse aasiaan, elikkäs meikäläinen oli tarvitseva pukua. Siispä kävelin HITAASTI Dressmaniin ja ostin NOPEASTI puvun, varahousut, pari kauluspaitaa sekä pukuun sopivan liivin. Varahousut ostin tietysti ennakoiden, sillä meikäläinen on sen vertaa kova kompastelemaan, joten ensimmäiset pöksyt repee polvista todennäköisesti jo sovitusvaiheessa.

Nyt oonkin valmis vaikka minkänäköisiin bakkanaaleihin. Varmaan jo lauantaina olen Vuoksen varrella seuraamassa BB-runia, tuliterä liituraita päällä PERKELE. Tahi viimeistään palkintojen jaossa, kun Tarvasselassien on vastaanottamassa pokaalia -eli ETANA-pokaalia, joka jaetaan joukon SURKEIMMALLE.

Ap 1h keveetä crossaria, ip 20min intervalleja+ 1h reipasta crossarilla -vallan hapokas sekä hikinen urakka JÄLLEEN.