Meikäläinen kävi tossa eilen/tänään tuolla P-Karjalassa pyörähtämässä. Oli nimittäin jo aika vaihtaa pirsiin talvimenokkaat alle, ku eihän sitä ota VITTUKAAN selvää millon tota valkeeta PASKAA alkaa taivaalta satamaan.

Joo tää päivä meinasikin mennä ihan täysin VITUTUKSEN puolelle. Nimittäin meidän koira piti ihan jumalatonta mekkalaa varmaan aamu viidestä alkaen ja ku illalla en saanut nukutuksi kaikenmaan asioita kelailtuani, nii olipahan melkoisen lähellä etten tarjoillut Jepelle Vihtavuorelaista Royalin sertiä aamutuimaan HELVETTI...ehkä 5,2 mm olisi ollut tarpeeksi karkeeta..

Jokatapauksessa kävin lenkuran tempomassa eli tollaisen 11 km ja se legendaarinen VITUTUS oli ihan maksimissaan. Ladoin autoon talvirenkaat alle ja varmaan yleisestä KYRPIMISESTÄ johtuen vatsaakin väänti ihan HELVETISTI.

Nooh pääsinpä sit ajelemaan kohti kaunista PeräBerberiaa ja eikös se SAATANA ala satamaan ja lenkille pitäsi iltaa kohden lähtee. Vatsaa raastaa ja VITUTTAA...Nooh onneksi eräs ystävällinen hyvänpäivän tuttu rupesi VITTUILEMAAN mulle ja meikäläinen päästeli vähän märehtijöitä laitumelle ja polttelin siltoja silleen kutkulleen(tästä voisinkin kirjoittaa vaikka huomenissa lisää), nii jopas tuli niin auvoinen ja helpottunut olo. Pääsin kotiin tempasin lenkkarit jalkaan ja lenkillä ei VITUTTANUT enää yhtään. Nyt taas jaksaa olla naama näkkärillä monta viikkoa. =)