Eilen kerroinki kommenteissa, jotta PeräBerberiaan on tilattu yhtenäistä sadetta seuraavaksi kolmeksi viikoksi, ja nythän sitä vettä tulee kuin Esterin perseestä. Eipähän sitä kait voi pahoillaankaan olla, ku ilma puhdistuu.

Aamusella oli tarkoitus lähtee ratalle veivailemaan, mut arvelin vähän odotella, jospa illemmalla sataisi vähän iisimmin. Aamulenkiksi muodostui näinollen 10 km äärimmäisen kevyttä hölköttelyä.

Piti oikeen käydä tuumimaan, jotta minkälaisilla kamppeilla sitä viittisi lähtee sateeseen kyntämään. Onneksi meikällä on Puman WindStopper takki, ja se pitää veden suhteellisen hyvin ulkopuolella. Gore-kengätki tempasin kinttuihin. Mut tää ei ollutkaan mikään kuningashyvä-idea, nimittäin vesi valui ensin takilta trikoille, ja siitä jalkaa pitkin suoraan kengän sisään. Viimeisillä kilometreillä kengät olivat IHAN piripintaan täynnä vettä, ku eihän se Gore-Tex laske vettä myöskään ulospäin. Onneksi en kummiskaan juossut ton pitempää lenkkiä, sitte olisi käynyt ahdistamaan ihan OIKEESTI.

Kyl mie ne ratatreenit tänään vedän, satoipa sitten vaikka kuinka hirveesti...

Ei jaksa tänään panostaa tähänkään paskan jatustelemiseen tämän enempää...***tana