Maanantaina kävin vielä vähän terävöittämässä oloA VL 15 voimalla. Meno oli vesisateesta huolimatta ihan suhteellisen hyvää, eikä sen suhteen pitäisi olla kitisemistä. Tiistaina ja keskiviikkona taasen lötköttelin kevyttä lenkuttelua, samalla kaavalla jatkan vielä tänäänkin.

Osteopaatilla olen käynyt selkää hoidattamassa, ja tälle viikolle jo pariinkin otteeseen. Selässähän on jonkinmoista epätasapainoa, sillä oikea ulkofile tuntuu olevan koko ajan kestojumissa, ja kääntää ruhoa kieroon kuin korkkiruuvi. Tästä johtuen juoksu on toispuoleista ja lonkat meinaavat ruveta kipuilemaan - varsinkin kisavauhdissa. No, tämähän on normisettiä ja korkkiruuvisen selän kanssa pitää vain elää.

Kurkkukin on käynyt mukavasti karhistelemaan, mutta toivottavasti olisi pelkkää luulosairautta, kuten on monesti ollut maratonviikolla. Toivottavasti ei mitään super-flunssaa puske, kuten teki vuonna 2009 ennen Jyväskylän maratonia. Tällekkään ei oikeestaan mitään muuta pysty, kuin laittaa kädet kyynärpäitä myöten ristiin ja toivoa vain parasta.

Näillä eväillä edetään PERKELE.