Nythän olisi virtaa kirjoitella vaikka sun mitä. Ainut ongelma tässä innostuksessa on se, jottei mulla oo sitten YHTÄÄN mitään asiaa PERKELE. Uuden koneen näppäimistökin on niin SAIRAAN hyvä, siis verrattuna tietysti aikaisempaan. Mun sormet ovat kuin nippu KYRPIÄ, joten edellisellä koneella, ku yritti jotain nappia painaa, niin vähintään luki ruudulla jotta qwerty. Nykyisin taas ei lue kuin qwe, eli huomattavaa parannusta. Säästyy VITUSTI aikaa, ku tarttee nykyisellään poistaa kaksi kirjainta entisen viiden sijaan.

Kertoilisin messeviä juttuja Kamiksen elosta, mut hänestä ei ole kuulunut juurikaan mitään. Viimeisimpien huhujen mukaan Kamis on vaipunut horrokseen omaan kotiluolaansa ja ilmalämpöpumpun pitäessä luolaa tasaisen 22 asteen lämmössä. Sehän on kaikille itsestäänselvyys, jotta Kamis ei selviä yli 25 asteen lämmössä, muuten hänen ihraiseen ruhoonsa läsähtää kavala lämpöhalvaus. Normaalisti sitä halvausta ennaltaehkäistään TUTULLA metodilla laatikko karhua/päivä. Sikäli helteet alkaa oikeen pahasti venymään, niin Kamis tekee välikuoleman eli vaipuu horrokseen.

Onneksi elokuu on pitkällä ja kelit tuskin lämpenevät, joten näemme Kamiksen taas viimeistään joulukuussa. Loppuun tietysti haemme väriä tähänkin postaukseen kuvan muodossa.

Kamis lämpöhalvauksen kourissa