Tänään olin niin vohveli, etten saanut itsestäni irti muuta kuin pari tuntii maastopyöräilyä vaihtelevalla teholla. Eilen illalla heilautin uintia tunnin(n. 2700-2800m), joten tänään on ollut hartia/käsi linjastolla hieman voimatonta piiperystä. Piti siis keksiä harrastetta mikä ei nyt hirveesti rassaisi käsiä, ja pyöräilyhän käy tähän tarkoitukseen kuin suutarin näppi sian perseeseen. Eipähän mun hartiapankki oo muutenkaan mitään deluxe-tasoo -vielä. Vaan oottakaapa KUSIPÄÄT muutamia vuosia, niin kyllä sit pesee ja linkoaa, ku TAAS rupeen OIKEASTI treenaamaan.

Siis toi oikeasti treenaaminen on nyt lähtöisin tästä LOISTOKKAASTA tri-ajatuksesta, joka on mielessä kaiherrellut useamman vuoden. Tänään nimittäin sorruin vähän katselemaan ensi kesän kisojakin. Onneksi mitään sopivaa en löytänyt. Katsellaan ja kuulostellaan ensi vuonna uudestaan. Pitää muistaa: tehtävä kirkkaana mielessä PERKELE.

Pitäsi taas avautua toisten/omasta blogi kirjoittamisesta, mut niin rapeesti VITUTTAA, että veri ei kierrä päässä. Jätän tämän "rakentavan kritiikin" sit myöhempää käyttöä varten.