Päivä on taas ollut täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kämpän sain myytyä ja vähän kauppakirjan tynkää kävin värkkäämässä Huoneistokeskuksella. Mökkihän meni sittenkin vähän turhan nopeesti kaupaksi, ku olin varautunut sellaiseen 3kk myyntiaikaan ja uutta en tietenkään ole ehtinyt vielä kunnolla etsiskellä. Saas nyt nähdä kuinka syvällä suossa sitä lopun viimein meikäläinen onkaan SAATANA.

Huomenna pitää kummiskin käydä pankissa vähän jututtamassa neitilöitä, jotta kuinkas paljon ne hirviää mulle rahnaa antaa. Vai antaavatko ensinkään, ku sekin on täysin mahdollista. Paria kämpääkin lupasin käydä vilkaisemassa ainakin syrjäsilmällä, jos tässä saan aikaa varattua moiseen. Kummiskin muistetaan, että tehtävä kirkaana mielessä ja treeneistä ei anneta periksi PERKELE.

Treenaamiset ovat keskittyneet viime päivät puolikkaalta palautteluun ja ovat muutenkin olleet kevyttä lätkyttelyä kauttalinjan. Huomenna vielä veivaan pitkän lenkin ja sitten ruvetaan katsomaan, josko sitä voisi käydä pikku hiljaa vaikka ahdistamaan.

Eipähän tässä nyt oikein mitään järkevää, paitsi että 3 vuoden ja 3A:n projekti alkaa olla loppukaneettia vaille valmis ja sillä hyvä PISTE.