Aamusella oli tarkoitus lähtee keveesti verryttelemään, mut nukutti sen vertaa makoisasti, että käänsin herätystä vain tuntia myöhempään.

Uusinta herätyksen jälkeen, ravautin täyttävän aamiaisen kupuun ja rupesin hössöttämään Pankki-asioita, ja varmasti sen kolmannen miljoonannen kerran. Toivottavasti lopullisesti tältä erää PERKELE.

Pankki-huseroinnin jälkeen ravautin lenkkivermeet niskaan ja läksin veivaamaan reteen spesiaalia harjoitusta, nimittäin kyse oli VL-kova ja tuntemus harjoituksen aikan oli mielenkiintoinen, täytyy myöntää. Tarkoituksena oli juosta 3km maravauhtia+n.10s/km +2km maravauhtia+1km kympin vauhtia + 2km mv + 1km kv + 2km mv + 1km kv + 2km mv + 2km mv +10s/km, siihen ku vielä päälle ja alle lykkäsi 3km verryttelyt, niin treenin jälkeen olo oli suhteellisen PASKA.

Ohjeistuksessa maininta, että saa tuntua pahalle, ja ihan varmasti meni tismalleen ohjeistuksen mukaan, siis tuntemuksen puolesta. Vauhdeissa olisi pikkuisen ollut petraamisen varaa, mut puolustelen toki huonolla vireella, tuulella, liukkaudella sekä mäkisellä reitillä, kuten aina teen PERKELE.

Muuttopäivä on sitten keskiviikkona, eli sikäli ketään kiinnostaa tulla kantamaan SAATANAN isoa sohvaa kaverina, niin tervetuloa. Palkkioksi lupaan pullon majoneesia sekä mäyräkoiran nyljentätalkoot.