Tänään taas tuppauduin työn ihmeelliseen maailmaan. Muutenkin vietetään taas lepoa, sillä illallakaan en juokse. Ainut urheiluun liittyvä on hieronta, jonka otin hyvin keveesti. Nyt ei hirvee ottaa kovaa hierontaa, ku puskee lihaksiston veltoksi. Olisihan tässä aikaa vielä palautua siitä, mut kummiskin en halua riskeerata sen suhteen.

Eilen vetelin 3+12+3 ja ihan ok menoo, vaikka vedinkin talvivaatteet(edelleen) niskassa. Sen verran olen armoa kropalle antanut, etten pipoa ja hanskoja enää käytä. Pitää tottua tähän lämpöön, ennen kuin rupeen vähentelee kuteita kesäisempiin. Saapahan olla Tukholmassa ainakin 50 astetta lämpöö, niin kroppa ei oo sitte moksiskaan PERKELE.

Taas piti aloittaa uusi burana kuuri, ku nyt napsaa polven takana oleva jänne, siis se mikä tulee takareidestä ja kiinnittyy jonnekkin polven tietämille. Lonkan sain kummiskin lähes kivuttomaksi, vain pientä painon tunnetta tuntuu tällä hetkellä, joten mites ne menee noi urheilijan terveet päivät VITTU?!

En rupee vielä kirvestä kaivoon heittelemään, enkä myöskään myy olemattomia maitani, korkentaan rasvaan köyden. Kummiskin vielä on aikaa tarpeeksi toipua tästäkin, vaikka VITUTUS on TAAS hyvinkin TAPISSAAN.