Viime yönä paiskin töitä maksimaalisella motivaatiolla, joten sehän tarkoittaa, ettei hirveitä motivaatioita enää tiestöllä ahdistamiseen riitä. Vetelin tosi keveesti 25km ja ruskoja raavin vallan riuskasti jokaiseen sopivaan saumaan.

Pakkanen on harmillisen korkeella, toivottavasti ei tästä ainakaan kiristä enää. Ei millään jaksaisi ruveta kaivamaan pitkiä kalsongereita varastosta.

Huomenissa olisi tarkoitus yrittää käydä parturissa ja muutenkin kuuhoilla kylillä. Joululahjojahan en suostu kenellekkään ostamaan, sillä mun silmissä kukaan ei ole ollut tarpeeksi kiltti. Ainoastaan itselle muutaman paketin voin kääriä, sillä meikäläinenhän on ihan SAIRAAN kiltti, siis aivan joka tilanteessa.

Viime yönä lueskelin vanhoja kirjoituksiani, ja tein sellaisen HANURISTA olevan havainnon, että meikäläinen kiroilee ihan TÖRKEESTI.  Muutenkin jutut olivat sellaista puutaheinää, että varmaan kannattaisi pitää muutaman kuukauden tauko, että saisin vähän uusia ideoita. Pitänee miettiä vähän uusituksia...SAATANA -tulihan se sieltä, näin pitkään maltoin.