Joo tässäpä olen pari päivää tapellut Soneran kanssa, ku ei niillä penteleillä ole oikein johdot hallussa. Ne on ennemminkin solmussa. Elikkäs miun internietti on ollunna mykkänä pari päivää. Nooh tästä internietin toimimattomuudesta sainkin hirvittävän kimmoikkeen hyökätä kapitalistis-svedulaista Soneraa vastaan. Jotenka julistan meidän suvun ja kaveripiiirin täysin vapaaksi Sonerasta. Enskuun vimonen päivä meitsin tietoliikennettä käy ohjastamaan sitten DNA. Tämähän on silleen myöskin tue Suomalaista työtä hommaa.

Tämä internietti korpesi aivan törkeenä, kun kerranki kuussa sattuisi olla päivä aikaa kirjoitella vaikka hmmm tätä blogia, niin enpä sit pystynyt. Katsos ku pidin eilen sen lepopäivän, ja joutoaikaa piisasi...No vapaapäivä meni muuten suht iisisti lepäillessä, uimassakin käväisin(eipä ollut häävejä kinkkuja biitsillä) ja muuten vain tsillailin. On se muuten varsin outo tunne aamulla ryhtyä syömään, jos ei ole käynyt juoksemassa. Eilenki pyörittelin puurolusikkaa nenän alla ja mitenkään ei olisi huvittanut syödä. Jotenkin tulee "tunkkainen" olo, jos aamulla ei saa liikuntaa ennen syöntiä. Varmaan aikapitkälle tottumiskysymyksiä.

Tänään kävinkin sit jo aamusella heittämässä 12.7 km silleen kevyesti jotain 56-57 min. Illasta käytiin Kamiksen kanssa ratavetoja. Aika lämminhän toi keli oli ja tuulikin riepotteli. No mie vetelin 10x1000 ja Kamis rypisteli aina ekan 400 m mun mesissä ja viimeisen 200 m taas. Elikkäs Kamiksellekkin tuli reipasta noin 6000m. Kamis kitisi ku pikkutyttö jo 4 toiston jälkeen, mut niitä kitinöitä ei oteta kuuleviin korviinkaan. Joten jouduimma molemmat repimään täydet kymmenen toistoo. Viimeisillä 200 m pätkillä laitettiin jo vähän kisailuakin pystyyn ja molemmat olimma "maalissa" aika piipussa. Mut hyvä reeni joka tapauksessa. Se on muuten jännä noi ratatreenit ku ne ei ns paperilla näytä juuri yhtään miltään, mut loppupelistä verrytelyjen kanssa siitä tulee 22 km matkaa, josta 10 km lähes 3min/km vauhtia. Joten ei ne nyt ihan turhia ole.

Mut nyt käyn syömään ja kirjoittelenpahan illalla, jos jotain jäi kirjoittamatta.