Eipä olisi motivaatiota PASKAN vertaa kirjailla YHTÄÄN mitään. Nyt pakko venyä, muuten loppuvuoden päivitysurakka on liian hapokas, kuten eräs sankari jossain limonadin nauttimiskisassa mainitsi.

Aamulla hölkyttelin 10,5km erittäin keveesti. PeräBerberiassa on viime päivät olleet lauhaa, ja kevyen liikenteen väyliltä alkaa polanteet sulaa, tehden niillä juoksemisen äärettömän VITTUMAISEKSI. Onneksi tämä ongelma ei montaa kuukautta kestä ja veikkaisin, että 3-6kk päästä lumipolanne ongelma ei ole niin akuutti kuin tällä hetkellä.

Iltapäivällä lähdin Aholaan luukuttamaan VL treeniä, ja sen teinkin muodossa 3+15+3. Meno oli todella surkeaa tiestön erittäin huonon kunnon vuoksi, sekä lihaksistoni oli punttisalilla suoritetusta voimaharjoittelusta ottanut aika reippahasti nokkiinsa. Tälläisiä harjoituksellisia ylilyönti-tapauksia tulee aina väliin, koska tämä kolmivuorotyö tekee ajankäytöstä PERKELEEN haastavaa, ja joskus pitää yrittää ympätä joitain voimaharjoituksia lähes mahdottomiin saumoihin, sekä töiden VITTUMAINEN rytmitys tekee palautumisesta aika PERKELEEN epäsäännönmukaista.

Ruokailuista muka lupasin jotain jauhaa, mutta en sitä nyt jaksa. Kertoilen siitä joskus myöhemmin, nimittäin sänky kutsuu.