Aamulla veivailin kuntopiiriä siihen malliin, jotta alan harkita pikaisesti osallistumista keh(n)onrakennuksen SM-kisoloihin. Varmaan samaan sarjaan Kamiksen kanssa, elikkäs keskikeho-osioon. Iltamassa lätkyttelin perusmättöä 16km.

Hokasin taas jälleen kerran, jotta mun täysin ehtymätön ideavarasto on mennyt AIVAN totaalisen tyhjäksi. Ei oo VITTU mitään kerrottavaa, ei sitten yhtään, saati kenellekkään PERKELE. Lamppu päässä on sammunut tehokkaasti kuin Kamis omilla synttäreillään, eli päivänsankari sammui aikaisemmin kuin kakusta kynttilät.

Ai HELVETTI, nythän mulla leikkasi! Tuli tosta hylkeen muodon omaavasta synttärisankarista mieleen. Nimittäin Kamis veikkasi, jotta tänä vuonna tulee aikainen talvi. Hänen mukaansa vedenlämpötila on 4 astetta normaalia kylmempää, joten se merkkaa aikaisessa vaiheessa lunta maahan. Kukapa tietäisi paremmin vedenlämmöistä kuin hylje?!

Muutenkin kuulemma talvesta tulee niin pitkä, että kestävyys-idolimme saattaa jopa harkita suksien ottamista talviteloilta. Tätähän ei viime vuonna tainnut tapahtua ollenkaan.

Taidanpa laittaa swixiä suksien pohjaan ja suksia HEVONVITTUUN.