Eipähän ole oikein ollut motivaatiota hivautella tekstilöitä bitti-virtaan, joten enpähän ole käynyt hivauttelemaan. Vapaillahan olen ollut, joten en voi puolustautua kiireeseenkään vedoten. Jälleen kerran puolustaudun pelkästään sillä, että olen SAATANAN tympääntynyt  blogailuun. Tämäkään ilmiö ei meikäläiselle mitenkään uutta ole, sillä olenhan päivityksiä naputellut samanlaisen tuntemuksen vallassa varmaankin viimeiset viisi vuotta PERKELE. 

Olen fundeerannut kirjoittelemista muutenkin, nimittäin päiväkirjan kirjoitteleminen olisi varmasti suhteellisen fiksua hommaa. Sikäli ei muuten järkevää, niin olisihan se jonkinlaista itsensä kehittämistä, ja kaitpahan olisi muuten terapeuttista toimintaa. Saisi jaoteltua, kertailtua sekä järjesteltyä omia ajatuksiaan, tekemisiään sekä tekemättä jättämisisiään. Tälläisillä pähkäilemisellä olisi varmasti pitkässä juoksussa kehittäviä vaikutuksia.

Mullahan taasen sellainen paperinen kirjoitteleminen tyssää monesti HELVETIN surkeeseen käsialaan, sekä siihen, että lauseiden rakenteita ja sanojen kirjoitusasuja joutuu jälkikäteen viilailemaan suhteellisen reippahasti. Muutenhan olisi HELVETIN siistiä kirjoitella sellaiseen nahkakantiseen päiväkirjaan tekosiaan, sekä lueskella joskus vanhana miekkosena omia oikkujaan.

Noin periaatteessahan käsiala parenee, jos sitä harjoittaa, ja varmaan ajatustoimintakin saattaisi kehittyä, sikäli olisi vain yksi mahdollisuus läsäyttää miete paperille. Tässäkin asiassa voisi maallikkona pähkiä, jotta tekemällä oppii.

Sellaisen nahkakantisen päiväkirjan omistamisessa olisi vielä sellainenkin puoli, että omien kirjotusten fyysinen hipisteleminen olisi varmasti huomattavasti mielekkäänpää, kuin virtuaalipäiväkirjan pitäminen, sekä heikkoina hetkinä tapahtuva lueskelu.

Tälläisissä virtuaalipäiväkirjoissa ei hirvesti tunne näitä tekstejä omistavansa, eikä oikeastaan edes halua tunnustaa omistavansa, nimittäin kirjoitusten taso on vähintäänkin Berberiasta. Katsellaanpa josko sitä jossain vaiheessa rupeaisi täyttelemään omaa päiväkirjaa PERKELE. Sitä paitsi jokaisella suurmiehellä on oma päiväkirja...

Olen treenannut ihan tarpeeksi. En jaksa valoittaa tätä asiaa enempää SAATANA.