Aamulla oli pärstä niin turpeessa, kuin olisin vetänyt 3 viikko putkeen kaljaa, sekä ollut samaan aikaan MAKSIMAALISELLA munkipossu-paastolla. Nimittäin ton leikatun viisaudenhampaan jälkimainingit iski meikäläisen pärstään kuin märkä sukka. Eikä se ollut mitään kaunista katseltavaa!! Eipähän mun lärvi koskaan mitään super-mairittelevaa katseltavaa ollutkaan, mut tänään vielä pari pykälää lähempänä perus-spurgua.

Aikani turvonnutta pärstääni ihailtuani, läksin vähän veivaamaan vesiurheilua. Tunnin sain kulumaan aikaa kuviokellunnoissa. Yritin uida sekä vesijuosta maksimi-innolla. Molemmat lajit ovat NIIN PERSEESTÄ, että pakko oli antaa itselle pikaisesti periksi, ja lähtee kotio hotkimaan aamiaista.

Päivän juupailin hommaillen sitä sun tätä, enimmäkseen sitä. Iltamassa läksin pyörittelemään fillarilla. Ekaksi heilautin maastopyörällä 20min kuntosalille, siellä hikosin spinning-pyörällä tunnin ja vielä 20 min maasturilla päälle.

Pyörää rääkätessä meinasi ruveta hiukomaan niin, että kotiin päästyäni tuntui jotta olisin voinut syödä kokonaisen hirven.