Viime yön hengailinki sit työmaalla. Siellä en edes saanut unta, kun tuli illalla nukuttua 3 tuntia unta varastoon. No renkaat sain vaihdettua alle. Ja samalla väänsin yhden pinnapultin poikki. Voimaa ku on siunaantunut ihan liikaa...

Aamulla sit heräsin jä kävin vähän verryttelemässä enintä tukkoisuutta pois. Nimittäin illalla olisi ohjelmassa sellainen hieman reippampi lenkki, ja lihaksiston on paree olla sit kunnossa. Kävin muuten shoppailemassakin taas yllättäen. Tuli se paljon puhuttu pakastinki hommattua. Eipä tartte emännän enää määkiä HELVETTI...oon nimittäin kuunnellut sitä pakastin rankutusta viimeiset 3 kuukautta. Ja maljani tuli ylitse vuotavaiseksi. 

Tulihan sitä jotain muutakin ostettua.Eelikkäs lepicolia vatsan avuksi, ja muutaman juomapullon ostin Joutsenoo silmällä pitäen. Kävin sit kyselemässä sitä lähetintä sykemittariin, mut eipähän ne timanttisen pölvästit olleet viisastuneet yhtään sit viime näkemästä. Elikkäs poikottiin sekin lafka joutaa. Mut tälläistä perseestä olevaa häröilyä, silti niin saakelin tylsää tää mun elämä on. Revippä nyt siitä!!

Lisäys:

Saatana, jotta hävettää lukee omii kirjotuksii. Ja nyt sit vastasivat Polarilta...tässä on katkelma mun erittäin typerästä kyssäristä Polarin suuntaan:" Niin kysymykseni kuuluu: Onko kyseiseen aatamin aikuseen kapistukseen mahdollista saada lähetintä, ja jos on niin onko polarilla nykyisin ns notkeampaa mallia lähettimeen. Sillä entinen kovamuovinen kapistus ei sopinut sitte kestävyysurheilijoille pätkääkään. Ku ei tuota laardia ole siunaantunut niin hillittömiä määriä, ja kontaktipintojen ihoon kiinni saaminen vaatii remmejen kireydeltä vähän liikaa. Sillä henki ei meinaa kulukee... perhana soikoon"