Työläisen elämä on harvinaisen PERSEESTÄ olevaa touhua, ettenkö sanoisi. Pitäsi meikän ruveta pikku hiljaa käärimään tuohta jostain vaihtoehtoisesta tulonlähteestä, niin eipähän tarttisi aina hukata hyvää treeniaikaa työmaalla.

Olen harkinnut vakavasti loton päävoiton voittamista tai sijoittamalla rikastumista. MUKAVAHAN meikän olisi kieriskellä rahnassa, niin jotten PASKALLE taipuisi. Aika HELVETIN näppärä kuvaus toi edellinen, jos saan tässä välissä sanoo.

PASKALLE taipumattomana miljonäärinä pystyisin treenailemaan HELPOSTI sen pari-kolme kertaa joka HELVETIN päivä, eikä tartteisi IKINÄ miettiä, jotta missä välissä ehtisi nukkua sen pakollisen 7-8 tuntia SAATANA.

Sijoittamisella rikastuminen on sinänsä hyvällä mallilla, sillä lukasin Kari Uotin kirjoittaman kirjan, joka kertoi sijoittaja Kai Mäkelästä. Siitä vain meikä talsii pörsiin ja rupeen vedätämään firmoja ruvelle SAATANA.

Lottomiljonäärin urakin on viittä vaille hanskassa, sillä MELKEIN olen suunnitellut joskus R-kioskilla käyväni lottoamassa -eli olen siis LÄHES lottomiljonääriKIN.

Nettiputiikki on taas vaiheeksi ollut jäissä kuukatiskierron-kalibroijien, anti-markkinointi, krampax 2000 ym parisuhdeterapia nurkkauksien tiimoilta, joten siltäkään suunnalta ei HILLITTÖMIÄ tuohivuoria ole odotettavissa PERKELE.

Tässäpä oli näppärä alustus mistä kenkä taasen puristaa, eli en kerinnyt tänään käydä kuin yhden 21km keveen treenin, koska joudun lähtemään illaksi töihin SAATANA.