Illalla sit kaytiin Jampan ja MultiHipon kanssa veivaamassa kevytta 15km:n lenkkia. No nyt on jo sen verran sopeutunut tanne etta pystyy jo menemaan lahes Suomen vauhteja. Ei ihan, mut melkeen. Sen verran oli aamuisesta kovasta treenista jaanyt vauhti paalle, jotta vahingossa saatoin jopa vahan vedattaa vauhtia lisaa. Mut jos mie en vedattanyt niin yleensahan Hippo on vauhtia vailla. Polvihan silla raasulla on taas NIIN kipee. Mut silti vaan lisaa vauhtia... Mistahan helkkarista tollaisia INVALIIDI-Juoksijoita oikeen loytyy? Eipahan ennen vastaavaa ole vastaan linkannut. Lopussa alkoi vauhdin vedatys olla jo sita luokkaa, jotta voisi puhua ihan loppukirin tyngastakin. Viimeinen tonni 3.06 eli ihan ok kevyt...

Tanaan kavin veivaamassa joukonjatkona ap 20km ja iltalenkista en oo viela oikeen paattanyt. Huomenna nimittain pitaisi vedatella 200-400m vetoja. Ja sinnehan olisi ihan hyva saastella voimia. Mut ilta nayttaa sit iltasuunnitelmat. Porukalla kaydaan kummiskin syomassa, ku Edwin lunastaa maratonveikkaus voittonsa. Eli myo muut ollaan sitten maksumiehina.

Tallaista taa elo on taalla Eldoretissa. Leirihan lahenee loppuaan, ja ei kyl ainakaan oo mennyt nappiin taa reissu. Mut tekevalle sattuu..

Meni syteen tai saveen niin Hampurissa lahetaan enkkoja tekemaan PERKELE!! Jamppa ainakin paukkuttelee alle 2.40 jopa alle 2.35 on nimittain ukko iskussa.

LISAYS: Ainiin saatiin melkein koko porukan laboratorio tuloksetkin. Elikkas Hippo joutui dieetille(nahtavasti liian laski), Meikalla kevyt tulehdus vatsassa (Todennakoisesti salmonellan peruja.), Edwinilla matoja ja Apolla salmonella. Eli todennakoisesti meidan porukan kaatoi salmonella ja Apohan oli viimeisin kuka sen sai. Ja hanenkin salmonella arvot olivat enaa juuri ja juuri rajan ylittavia. Eli meilta muilta se olisi jo ehtinyt "poistua"....kaikkee sita pitaakin...