Nyt ku ollaan tuolla kommenttilootassa saatu päätökseen, että kuka ei osta just mitään mistään, sekä kuka toinen ostaa juuri kaiken nimenomaan siitä VITTUMAISIMMASTA suunnistusputiikista, ja kuka kolmas (siis se HELVETIN tampio) vielä tarttee puolenkymmentä saattajaa ja kädestä pitäjää, jos tilaa vaikka netistä Jallun. Elikkäs tälle epistolalle on saatu päätös, joten voin vaikka jatkaa omaa tarinaa PERKELE.

Nyt vielä iski HELVETILLISEN VITUTUKSEN, ku kohkasin ton preludin tiskiin, eikä mulla VITTU oo sitte ollenkaan mitään omaa tarinaa.

Yritettään nyt kummiskin PERKELE....

Aamusella heräsin inhimillisesti viiden kanturoissa, enkä käynyt lenkilläkään sillä onhan palauttelun aika. Kuudeksi sipasin hommiin ja siellä temusin kuten parhaaksi katsoin. Kahdelta hevonvittuun tai tarkemmin sanottuna kotiin vaateriin ja superpäikkärit 13minsaa. Kauneusunien jälkeen kamat niskaan ja lenkille lallatelemaan 35km keveetä miljoonalla ruskolla.

Jatustelussa jäätiin Tukholman jälkeiseen palautteluun ja pm 800m kisaan.  Elikkäs viikolla 23 palauttelin keveesti 76km voimalla. Siitä hivutin vähän määrää lisää, ja kohtahan sitä lönkyteltiinkin 170km kantissa.

Viikolla 26 kopasin jopa yhden vetoharjoituksenkin, sillä tarkoitus oli loppuviikosta osallistua Paavo Nurmi puolikkaalle Turussa. Sinne kurmuutimme Kamiksen kanssa ja reissusta tuli ihan kiva. Itse kisa meni vähän säntäilyn piikkiin, nimittäin alkuun tuli rapattua melkoisen rivakoita tonneja ja Ruissalon nousut olivat sitten kirsikkana kakun päällä.

Seuraavalla viikolla oli ohjelmassa Inkerin kisat ja SM-viestit. Tähän jopa palauteltiin ja vedettiinkin kevein ns harjoitusviikko mitä ikinä(106km). Inkeri meni suht hyvin, ottaen huomioon, että jalat olivat ihan PASKANA sillä puolikkaasta oli n 2-3 vrk. SM-viestit menivätkin ihan VITULLEEN, syytä en varmuudella tiedä, mut epäilisin rytmihäiriötä, PASKAA kuntoa tai liiallista keventelyä.

Jatkuu ehkä ensi elämässä.

Meike lähtee lataamaan lautasellisen hapankaalia sekä tyrni-karpalososetta, jälkiruuaksi vedän kolme litraa majoneesia.