Mitähän pahaa mie oon tehnyt näille PeräBerberian partureille? Nimittäin taasen erehyin marssimaan parturoitavaksi. No siinähän se niin vittuuntuneen oloinen böönä alko taas rapsii mun kuontaloo. Aikasa saksilla heiluttuaan se otti sellaisen koneen ja rupesi tarkkomaan korvallisilta. Niin eikös se perkeleen huora meinanut silpasta multa puolet kuuloelimestä. Vittu meinasi käpy palaa sillä sekunnilla, jos olisi ollut joku puolihintti äijä parturina, niin varmaan olisin tirpassu jo pataan.

No sit se böönä jatkoi aikansa suristelua.Sitte se vaan häippäsi jonnekkin takahuoneeseen. En tiiä mitä lie tehnyt? Varmaan keräili siellä rohkeutta. Tuli takas ja kysyi multa tiukan kyssärin: "sulla varmaan oli toi haava tossa korvassa ku tänne tulit?" No miehän siihen tuumailin: "jotta ei sitä ollut. Tuli ku sillä koneella suristelit menemään"  No voi voi sattuhan noita perkele!! Ja tää lysti kustanti sit 25 euroo. Ei PERKELE veronalennuksetkaan näy tossa putiikissa. Taitaa joutua protestilistalle tääkin mesta. Tai ehkäpä keksin jotain parempaa. Pitäsi varmaan kävästä heittämässä polttopullon tähän lafkaan. Ainakin vitutus laantuisi, ku koston himon saisi tyynnytettyä...

Taidanpa siirtyä tollaiseen Kamis/Rantsu-Neanderilais tyyliseen kampaukseen. Nimittäin äijjäthän ovat älykkyysosamäärältään, ulkoiselta olemukseltaan ja käytöstavoiltaan kuin neanderilainen alkuihminen. Mut tukka on yhtä tuuhee kuin venäläisen huoran SE tavara.

Päivän treenit ap 8.5, ip 9+puntti hyppy koordinaatio+avanto.