Vastaan itse otsikkoni kysymykseen; että ihan varmasti maailmasta löytyy huitsinkin paljon VITTUMAISEMPIA asioita, kuin krapula joka syntyy ilman alkoholin käyttöä PERKELE. Meikällä vain sattuu olemaan asiat sen vertaa mallillaan, jotta tälläisetkin asiat VITUTTAVAT ihan simona SAATANA. Jospa nyt kummiskin rupeaisin latomaan sitä leipätekstiä, ettei tämän päivän kirjoitus ala vertailemaan maailman asioita, niin kuin VITTUMAISUUDEN tahi VITUTTAVUUDEN kannalta katsottuna. Tästäpähän se alkaa...

Meikällä on kyllä HELVETIN krapulainen olo. Kaikista VITTUMAISIMMAKSI tässä tilanteessa asian tekee sen, etten viinaan ole koskenut -ainakaan 24 tuntiin(muistaakseni). Tälläisen fiiliksen saa habitukseen näppärästi värkkäiltyä, sikäli tykkää(joutuu) harrastaa työntekoa, ja nimenomaan sellaista ihmisruholle vimapan päälle suunniteltua kolmivuorotyötä.

Viimeistään siinä vaiheessa, ku on tehnyt tasaisen tappavasti yövuoroja toistakymmentä vuotta, ja muutenkin mittarissa alkaa olla kilometrejä 29 vuoden verran(tai himpun ylitte), niin väsymys alkaa muuttaa muotoaan krapulaismaiseksi hötöksi.

Vissiinkään sitä ei olla enää IHAN niin nuori, että yhden yön valvomiset olisi turhan HELPPOA kuitata. Eihän tässä ole montakaan vuotta, kun muutaman yön valvomisesta johtuvan väsymyksen sai mutjautettua balanssiin tuijjottamalla pimeeseen nurkkaan 15 minuuttia. Nurkkaan tuijjottelun jälkeenhän, jaksoikin meuhakata menemään muutaman vuorokauden, eikä krapuloita tarttenna potee.

Toista se on nykyään PERKELE. Yön käyn tekee töitä, NUKAHDAN aamun härmässä, herään, käyn tekemässä 31km keveen harjoituksen, ja siltikin kropassa tuntuu kuin olisi dokannut pari päivää, siis aamusta iltaan ja illasta aamuun SAATANA.