Nyt olisi uusi kannettava kuuminta hottia, mutta kone sattuu olemaan Samsungilainen, ja eipähän toimi kuten pitäsi, joten laitan takuuhuoltoon ensi viikolla. Tästä voimme päätellä, että päivityksiä ei todennäköisesti ole odotettavissa juuri kovempaa tahtia kuin tähänkään saakka. Olisi vain pitänyt suoraan ostaa omena, mutta pihiys iski juuri ratkaisevalla hetkellä PERKELE.

Hanuri leikeltiin torstaina ja kuulemma pitäsi muutama viikko olla vähän löysemmin. Katsotaan nyt miten paraneminen edistyy, mutta tahallani en halua tervehtyviä paikkojani rikkoa - olihan tämä suhteellisen kallista lystiä edetä tähänkin saakka.

Kaiken huippuahan tässä oli se, kun keveesti lenkuttelin leikkaukseen odotellessani, niin yhdellä hölkällä sain pohjelihaksen reväytettyä. Yht'äkkiä vain napsahdus kävi ja kävipä vihlomaan niin HELVETISTI, että kävellen piti linkkailla kotio.

Onnena onnettumuudessa en ollut kuin 2,5km päästä kotoa, sillä revähdyksen jälkeen etenemiseni oli sen vertaa verkkaista, jotta esim 10km käppäily olisi vienyt liki 3 tuntia. Maailmaani tämäkään ongelma ei kaada, sillä lihasrevähtymät ovat helpommin parantuvia kuin jänteissä olevat. Nythän jokatapauksessa tulee lepova ruholle, niin pohjelihas parantunee tässä seuraavien löysien viikkojen aikana.

Kirurgi totesi, ettei leikkauksesta tule olemaan mitään haittaa urheilun kannalta, mutta ei kummiskaan voinut antaa 100% takuuta häviääkö kaikki lantioseudun kivut. Aika kertonee kuinka onnistunut operaatio oli, joten eipähän tässä muuta mahdollisuutta ole, kuin pitää kädet kyynärpäitä myöten ristissä ja toivoa parasta.

Muuten elämä on ollut hyvin erinlaista kuin normaalisti kesällä, olenhan viettänyt ylimenokautta reteenkutkulleen ja sen huomaa habituksesta kuin kuntotilastakin. Onneksihan olen kuin jojo, mitä syvemmällä käyn sitä korkeammalle nousen PERKELE.