Vissiin tuli viime yönä nukkuttua liki 11 tuntia. Se on melkoisen reilusti mulle, sillä normaalisti nukun yöllä 7 tuntia ja päivällä vielä 1-2 tuntia. Eipähän ollut mitenkään SAIRAAN freesi fiilis tollaisen väkisinmakuu-urakoinnin jälkeen nousta lenkuttelemaan. Sain kammettua releet niskaan, ja kutakuinkin 4 km:ia kotoo huomasin, jopa OIKEESTI heränneeni. Lenkuttelin keveen 9 km. Kotiin päästyäni vielä temusin kuntopiirimäisesti rautojenkin kimpussa.

Se ainakin on varmaa, että huomenna on lihat aivan HELVETIN kipeenä, sillä VERRAN vähäistä rautojen nöyryyttäminen viime aikoina ollut.

Päivällä kuuhoilin sitä ja tätä. Kaikki mahdolliset PAHUUDET mitä vain osaan tehdä, tietysti tuli tavoilleni uskollisesti tehtyä. Iltamassa VITTUUDUIN taas elooni sen verran ramakasti, jotta nasautin lenkkikengät jalkaan ja painuin PeräBerberian tiestölle nakuttamaan 18 km perusmättöä. Huomenna ollaankin sitten melkoisen vaivaisia, mut mitäpä pienistä -ei oo eka kerta SAATANA.

[LISÄYS] Haistakaapa sul:in luuserit iso PASKA (arvostus niin alhaalla, etten IKINÄ suostu kirjoittamaan tota pirullista kirjainyhdistelmää kuin vain pienellä). Nyt sitten ruvettiin arvostamaan ruotsalaista kestävyysjuoksijaa enemmän kuin Suomalaista. Kerran on sovittu, että Kalevan kisojen voittaja pääsee ruotsi-otteluun, niin on se PERKELE, ku sopimuksia ei pidetä!! Mites VITUSSA sitten piti laskee sellaisia juoksijoita viivalle, jotka ei alunperinkään ole edustuskelpoisia, kysyy PeräBerberiassa yksi paska ja läski w. maratoonari (samalla ku etsii kukkapenkistä sotakirvestä)?!!

JUMALAUTA, että tekisi taas mieleni laittaa toppatakkimiehiä pataan oikeen isän kädestä....VITUN KYRVÄT
http://www.mtv3.fi/urheilu/mmyleisurheilu/uutiset.shtml/arkistot/mmyleisurheilu/2009/08/925335

Korir viivalle!!!!!