Joopa joo, taas kaikenmaan mussutusta sekä marinaa, ku blogissa ei mitään tapahdu. Eihän PERKELE meikällä mitenkään aikaa piisaa nakutella joutavia, ku joudun lentämään paikasta toiseen pää kolmantena jalkana. Tässäkin tapauksessa tarkoitan sananmukaisesti, sillä jalka on sen vertaa kipeenä, että päätä on hyvä käyttää kainalokeppinä aina väliin SAATANA.

Eilen herättyäni lakasin sapuskat naamariin ja dallasin salille ruhoa kurmoottamaan. Tempasin 1,5 tunnin kovan treenin, sisältäen sauvomista sekä soutua. Loistokkaan treeni-operaation jälkeen suihku, palkkarit naamaan, kamat reppuun ja suu maireassa hymyssä tallustelin tuulessa sekä tuiskussa kohden torppaa.

Kotona kerinnyt etes kenkiä jaloista heittää, vaan nakkasin kamat kuivamaan ja repun täytin kuivilla vermeillä sekä uusilla juomapulloilla. MAKSIMAALISEN huoltotoimen jälkeen läksin ropottamaan. Jälleen oli suu HELVETIN maireana, sillä tuuli ja tuiskuhan vain yltyi SAATANA.

Töiden jälkeen Köyliön, Peetin ja ATT:n kyydissä kulmille ja JÄLLEEN salille. Siellä normit 1,5 tuntia kaikkea kivaa rautojen kilistelystä, crossarin pyöritykseen. Treenien jälkeen suihku, palkkarit naamariin ja hillitöntä dallaamista kotio kohden. Kamat JÄLLEEN kuivumaan ja ukko vaateriiin.

Tänään kello herätti yhdeksän kantissa ja JÄLLEEN lakasin aamiaisen naamariin. Lakaisemisen hoidettuani, päätin JÄLLEEN dallailla salille treenaamaan. Siellä taas vajaata puolitoista tuntia viihtymistä, jonka jälkeen YLLÄTTÄEN suihku, palkkarit naamariin ja maireana tiestölle lätystelemään. Kotona huolto kuten eilen ja JÄLLEEN duuniin väijjymään SAATANA. Iltamassa on ohjelma kuin eilenkin, ja sama tyylii jatkunee huomennakin PERKELE, eli pitäkää tunkkinne!!

Onhan meikäläisen elämä niin PERKELEEN erikoista, että varmasti kaikkia VITUTTAA reteen kutkulleen, ku ette pääse jokainen päivä myötäelämään tätä paskaa SAATANA.