Suomessa on kohkattu jo vuosia, että ihmisten peruskunto rapistuu. Tänään mie hokasin, jotta ei vain ole testailtu oikeita ihmisiä. Kun löytyy kovakuntoisten Suomalaisten "pesä", niin johan alkaa kuntokeskiarvo nousemaan. Sellaisen sankarisuoritteen menin tekemään, jotta löysinhän sen teräskuntoisten Suomalaisten pesän SAATANA.

Olen käynyt aika monella eri salilla viimeisen kolmen viikon aikana. Oon siellä viettänyt aina kerrallaan aikaa 1,5-2,5 tuntia. Pääsääntöisesti oon kulutellut soutu- ja sisäsauvakävelylaittetta. Nämä em vehkeet on sen verran loistavan monotoonista puurtamista, joten mulla on ollut loistavasti aikaa seurailla(vaklailla) muiden salilla kävijöiden treenailemisia.

Esimerkiksi teräskuntoiset vosut ovat tälläytyneet toppahousuihin(lyrekseihin tai collegepöksyihin), pitkähihaiseen paitaan ja HELVETILLISEEN pakkeli kerroksen suojaan. Veivaavat jotain PERSEEN kiinteytyslaitetta aina 5sekkaa ja huilaavat sen 18minsaa. Tätä loistavaa rääkkiä kestäävät jotain 45minsaa-tunnin ja eivätkä hikoo treenin aikana grammakaan PERKELE, joten kunnon pitää olla aivan SAATANAN kovassa iskussa. Parfyymit ja pakkelit ovat niin ensi luokkaisessa kondiksessa, että voisivat lähtee suoraan vaikka valloittamaan PeräBerberian yöelämää.

Meikäläinen vetää SAATANAN ergometriä ja hyvä etten pääse oikeesti soutamaan laineilla hikilammikossa. Ei tulisi mieleenkään laittaa mitään collegehousua saati pitkähihaista paitaa(monesti käytä paitaa ollenkaan), ku normi juoksu-shortsitkin tuntuuvat turhan kuumille. Olenkin harkinnut vakavasti munaisillaan soutamista, etten ihan kokonaan sulaisi, mut sehän ei nyt taida olla ihan sali-etiketin mukaista. Sinänsä tästä hikirauhasten loistavasta toiminnasta on se etu, että saan vallan hyvän työskentelyrauhan.  Ei nimittäin turhaan porukka rupee lähentelemään, sillä dunkkis on varmasti suoraan kuin minkkitarhasta.

Aamulla kuntopiiriä vajaata tunti, illalla soutua 1,5h/23,3km.