Kuten otsikko kertoo, niin nyt tarvotaan hyvin pettäväpohjaisella suolla. Nimittäin eilinen päivä oli taas sarjassamme VITTUMAISIA lomamuistoja. Aamulla lallattelin hyvissä ajoin 8 km, jonka jälkeen siirryin tapetoinnin ihmeelliseen maailmaan. Vedin nimittäin kuviota kohdalleen, varsin NIIN ranteet paukkuen kuin pystyy. Tietty helponpaahan se olisi, jos omistaisi pari paria ylimääräsiä käsiä, tai vaikka olisi edes kerran eläissään nähnyt kuinka tapetoidaan, siis muualla kuin niksi-pirkassa SAATANA. No Kamikselle linjat kuumiksi ja täsmä neuvoo kehiin PERKELEEN tarkkaan: "joo sen voi tehdä niin,  joo voi sen tehdä niinki, oon myös joskus tehnyt noin." VITTU mie tullut hullua hurskaammaksi niistä neuvoista.

Päivän torpassa pyörittyä ja päreeni noin tuhannesti polteltua, mun oli pakko lähtee tuulettumaan. Vedin illalla VR+5*2000 + 1*1000 + 1*2000+VR, tää treeni meni ihan testailun merkeissä. Harjoituksen jälkeen jatkoinkin vielä kukkakuvioiden -AH niin ihanassa maailmassa SAATANA. Maltoin lopettaa joskus klo 01:00, ja jälki on suurella todennäköisyydellä SEN näköistäkin sitten.

Pitänee kohta uskaltautua käydä katsomassa, siis minkämoista jälkee ne vimoset tunnit oikein jätti....Pelottaa PERKELE.

Aamulla tehty jo 10 km keveetä ja suunnitelmissa olisi seuraavaa: päivällä listoitusta ja illalla 15 km keveetä + muutama vedon tynkä