Aamusella kiilutin sen vertaa ramakasti, jotta heräsin oikeen kellon soittoon. Meikäläinen ei nykyisin oo jaksanut vapaapäivinä paljoo kellojen kanssa stressailla, ja joskus olenkin herännyt siinä yhden PERSIISSÄ. Tälläinen rytmityshän tarkoittaa, jotta iltatreeni menee eittämättä ihan HELVETIN myöhäksi. Tänään yritin tätä ongelmaa minimoida, ja päätin yrittä rientää aamutreenilöihin hyvissä ajoin. Kyllähän suunnitelma jotenkin onnistuikin, vaikkakin tuli herätyskelloa muutaman kerran torkutettua, mut näin vapaapäivänä voitanee sallia moinen häröily.

Salilla sipasin perinteisesti melkoisen tovin crossarilla, ja aimo lätäkön hikeä sainkin lattialle valutettua. Aerobisen päälle hivautin rautaa PERKELEESTI nöyremmäksi. Tästä puntin nostelusta pitikin vielä sen vertaa mainita, jotta viime aikona olen kovasti käynyt lukemassa treeneihin vinkkejä pakkotoistosta. Lukemisesta onkin ollut suunnattomasti hyötyä, sillä meikäläisen punttiharjoittelu EI TOSIAAKAAN ole pelkkää penkkipunneruksen hankaamista, teenhän myös melko paljon hauistreeniä SAATANA.

Päivän kuupoilin kaikenmoista ja kävin jopa Lappeenrannassakin näyttäytymässä. Tälläiset näyttäytymiset kannattaa tietysti ERIKSEEN mainita, sillä ne ovat jonkimoisia tapahtumia meikäläisen elossa, sillä eihän paljon urheilun/työn/kodin ulkopuolella kovinkaan tapahtumarikasta elämää vietetä.

Iltamatreeninä oli vr+30min soutu(8500m)+60min crossari(reipas)+vr, elikkäs ihan perustavaa laatua olevaa setin tynkää SAATANA. Sen vertaa ruho oli vissiinkin pinkeellä, että neljän kappaleen laskiaispulla- ja kahden litran kahvitankkaus meinasi käydä oksettamaan. Kummiskin laatat pysyi tällä kertaa sisuksissa, mut aiheuttivat VITULLISEN närstyksen, ja kuten arvata saattaa, tämähän aiheuttaa meikälle myös SAIRAAN henkisen närästyksen.