Aamupäivän operaationa oli siirtyminen salille, sekä siellä soutulaitteen venkominen puolen tunnin verran. Tällä kertaa vetelinkin pikkuisen kovalla alulla, elikkäs eka 2km:ä 7minsaan, ja siitä aloitin mukavasti happoisen alamäen päätyen 8450m matkaan. Päälle nitkuttelin tunnin sisäsauvakävelimellä reipasta. Lopussa olotila oli sisältä päin kuiva ja energiaton, päältä tietysti kuin uitettu koira, sillä ulkomuodon lisäksi hikoamisen määrä alkaa olla samaa tasoa kuin Kamiksella.

Tästä tulikin mieleeni, että pitänee raapaista muutama tarina Kamiksen urasta valmentajana, mut sen aika on myöhemmin, sillä tänään ei jaksa, saati viiti. Myöhemmin myös aion avautua punttisalin uusista erittäin loistokkaista käytännöistä SAATANA, mut vielä aion nämä koeponnistaa, ennenkuin JÄLLEEN tapojeni mukaan haukun KAIKKI pystyyn ja poikki PERKELE..

Iltamassa käyn vielä luukuttamassa jotain palauttavaa, ja lisäksi tarkoitus olisi löytää jokunen lihasryhmä jotka eivät ole totaalitäärisen uupuneita. Näille SAATANAN luopioille on ohjelmassa punttimöyhennystä ja varmasti enemmän kuin tarpeeksi.