Ratiossa on toitotettu viimeiset 3 päivää, sitä kuinka nykyihmisillä ei ole ELÄMÄÄ, kaikki kuulemma kyttäilevät ja päivittäväät jotain HELVETIN fasepookkia päivät pääksytysten SAATANA. Joo, itsehän en edes tiedä mitä sillä VITUN fasepookilla oikeesti tehdään, mutta oon kyllä vahvasti ollut samoilla linjoilla -ihmisillä ei ole nykyisin elämää. Eipä meikää hirveesti oo natustellut mitään profiilia minnekkään täräytellä. Muutenkin on jo ollut pelko PERSIISSÄ, jos vaikka entiset heilat rupeevat ottelemaan kiihtyvällä tahdilla yhteyttä SAATANA (elatusmaksujen toivossa luultavasti).

Rupesin tätä fasepookki dilemmaa tarkemmin tuumimaan -luonnollisesti omahyväisesti mielessäni tyttömäisesti kikatellen (ku satun olemaan niin KOVA äijä, etten YHTÄÄN missään turhanpäitten notku). Tajusin kuinka PERKELEEN tylsää ja tyhjää kaikkien fasepookki-PÖLVÄSTIEN elämä voi ollakkaan, jos VITUN IDIOOTIT satutte tajuamaan mitä tarkoitan. Meikäläinenhän ei SAATANA rupee tilittämään elostani minnekkään, eikä mua kiinnosta jonkun ala-aste kaverin elostelu sitten pätkän vertaa PISTE.

Kerkesin tätä loistokasta ajatusta pyöritellä mielessäni hetken, kunnes tajusin kuinka VÄÄRÄSSÄ satun olemaankaan. Tajusinhan pitäväni blogia - ei JUMALAUTA!! Täähän on ihan PERKELEEN säälittävää lopunviimein!! Miten mie oonkaan päässyt sortumaan näin alas?! Siis MINÄ, joka olen tuntemistani ihmisistä fiksuin ja filmaattisin. Miten olenkaan päässyt vajoamaan kuolevaisten tasolle?! Nyt ei hyvä heilu...tylsä ja tyhjä eloni on SAATANA- nyt AHDISTAA!!!

Lopuksi asiaan, treenattu aamulla perusmättöä 15km ja kv-kuntopiiriä. Takareidet ovat eilisestä raudan nöyryytyksestä niin pinkeellä ja sinkeellä, jotta niillä voisi jonkun Beethooven sonetin vaikka sinkauttaa ilmoille.

ps. VITTU pepe2 voi sen DVD:n laittaa VAUHDILLA postiin PERKELE!!!