Paivan miete Eldoretissa: "ku ei kulje niin sitten ei KULJE. Mut TJ 4."

Tanaan oli sit toiseksi viimeinen kerta ku kuppi kaadetaa eli harrastetaan kanttausta tan leirin aikana. Ohjelmassa vk 20 makisessa ja paikkapaikoin erittain huonokuntoisella tiestolla. Ekaksi vedin 8 km Jampan , MultiHipon ja Apon seurassa sitten laksin omille teille viimeiseksi 12 km:ksi. Ku poikien reitti valinta oli vahan liian iisi mun makuun. Pitaa olla kunnon makee ja ei tartte olla asfalttia. Usko kyl loppui yhteen makeen paahtaessa noin 10-11km kohdalla varsinki ku vauhti alkoi laskemaan jo 4.10 nurkille. Mut sain koottua itseni ja isketettya viela kropan uuteen vauhtiin.

Sit paasin ohittamaan paikallisen juoksija joka rupesi kirittamaan rinnalla. Noin 5 km vedettiin aika vauhtia porukassa. Kunnes reittivalintamme erosivat...oikeesti kaveri oli jo melko tiltissa...Mut olin kyl miekin. Onneksi ei ollut enaa kuin noin 3 km matkaa treenin loppuun ja sehan menee vaikka toinen jalka haudassa. Vauhtia vaan lisaa paskasta tiesta huolimatta. Treenit tuli tehtya ja kampilla forefunnerin dataa purkaessa ei voi muuta sanoo: ku ei KULJE NIIN EI kulje -SAATANA!!!

Joo eilen Paul kavi hieromassa ja unohdin kertoo yhden ykkoslohkasun. Ku tulimme viime pe Itenista vetoja tekemasta niin MultiHipolla oli sovittu aika Paulin hierontaan. Nooh mehan myohastyttiin sit noin tunti tasta sovitusta ajasta. Mut Paul oli kummiski oottelemassa jo hieronnan alkuu. Tuumimme kyl porukalla: "This is Afrikka" Tunti sinne tanne, ei tunnu missaan. Mut eilen sit MultiHippo taas rupesi sopimaan talle paivalle hieronta aikaa ja saivat sovittua Paulin kanssa sen kello 15.00. Ovelle paastya Paul kaantyi ympari ja totesi : "massage 15:00, sharp!!"  Ja  sormella merkiksi MultiHipolle...Loppupelista aika hyva heitto Afrikan elajalta Suomi-mzungulle, jotta: "Hei!! pikkaisen tasmallisyytta hommiin."