Kelailin tämän päivän, jotta mitäkähän sitä kertoilisi Kamiksen nuoruuden toilailuista. Kummiskin viime aikoina olen laittanut melko kovalla kädellä Kamiksen kuvia hieman kyseenalaisista tilanteista. Näitä aikani pohdittua arvelin, että antaa tällä kertaa armon käydä oikeudesta, enkä rupee VIELÄ levittelemään ihan HILLITTÖMIÄ spegulaatioita pikku-Kamiksen elosta. Olihan se Kalevan kisojen anti-voittopystin ulkoilutus-idea, oikeastikkin ihan HELVETIN hyvä keksintö. Varsinkin jos sitä miettii vähääkään tarkemmin. Tietääpähän taas, että perästä kuuluu ja hullun leima vain vahvistuu.

Myönnettäköön, että kosto mielessä selailin aikakirjoja taaksepäin ja melko esihistorialliseen aikaan saakkahan pitikin päätyä, kunnes löysin varsin mielenkiiintoisen pergamentin. Luin hyvinkin hauraaksi kuluneesta dokumentissa erittäin kovaa hehkutusta, kuinka Kamis oli vetänyt suunnistuskisoissa kuin hirvi ja oli päässyt nöyryyttämään JÄLLEEN loistokkaalla suorituksella mm-mitallistia. En nyt jaksa sitä tarinaa ruveta suuremmin referoimaan, mut ihan menevän kuvan nappasin digimuotoon.

2143990.jpg

Tässähän ryskää Perä-Meltolan hirvi kultamitallin kiilto silmissä loppusuoraa. Askel on gasellimaisen kepeä ja olemus ÄÄRETTÖMÄN sporttinen.

Päivän treenit: aamulla VR3+12km+VR3, illalla palauttava 10km