Eilen veivalin pari kevyttä lenkkiä ja muutaman napakan kiihdytyksen taisin väliin päästellä, keskivartalojumppaa unohtamatta. Muuten eilinen oli himpun kiirellinen päivä, ku piti ravata ympäri pitäjää erinäköisiä asioita hoidellessa.

Polkupyöräänkin sain vaihdettua kesäkumit alle. Siinä urakassa sain VITUTUKSEN maksimoitua lakipisteeseen. Nimittäin takavaihtaja otti vissiin iskuja itteensä, ja nykyisellään vain melkoisella rumsutuksella suostuu vaihtamaan vaihteita. Muutenkin eturenkaan väänsin hullukiilto silmissä paikoilleen ja jysäytin painetta tollaiset 4 baria, niin eikös se PERKELE mennyt puhki. Onneksi oli varakumi varastossa. Sen veivailin paikoilleen ja uudestaan paineet sisään.

Läksin kesäkumeja testailee keskustan betoniviidakkoon. Pyörää lukkoon värkätessä meikäläisen 3,9 euron vaijerilukosta irtosi lukkopesä avaimen mukana. Onneksi olin just Intersportin oven vieressä ja marssin sisään hakee uuden lukon. Pyörälle palattuani hokasin jotta SAATANAN etukumi on taasen menny tyhjäksi. PERKELE kävin ostaa sieltä ryöstö Intersportista pari vara-sisuskumia ja paikkausvaahtoo. Nakkasin vaahdot kumiin ja sotkin kotiin häpeemään sairaan VITUTUKSEN saattelemana.

Tänään kävin yhden keveen ja lyhkäisen lenkin tekee. Illalla en taida jaksaa venyä tekee YHTÄÄN mitään. Ainakaan urheilun saralla =)

Huomisen päivän holy mission on maksimaalinen fanitus. Meikäläinen nimittäin lähtee fanittamaan kuvankaunista Minna Kauppia radan varteen. Kaikki muu on HUOMENNA yhdentekevää...