Pari päivää pidin kirjoitteluakin boikotissa. Olisikohan nyt vaikka Kiinan ihmisoikeuksien sortamisen takia, vai olisinko nuuskamarkkinoiden kovenevien suhdantteiden, tai vaikka kultakalojen elintilan puolesta? En tiiä, miehän voin olla poikotissa ihan minkäpuolesta vain, -mitä kukakin haluu ajatella. Kunhan vain ei tartte kirjoittaa...SAATANA.

Kävin kotipuolessakin iskää moikkaamassa. Siltähän tempasivat lekurilla uudet nivelet molempiin polviin. Ei nimittäin singahdellu tuvan ja porstuan väliä, ku tuten ADHD:ta sairastava pingispallo(kuten normaalisti), vaan hyvin tarkaan tykkäsi olla vaaterissa. Kummiskin pärjännee kotipuolessa, ainakin paree olisi PERKELE.

P-Karjalassa kaikki näytti menevän suht asiallisesti, ja mun pitikin paeta taas PeräBerberiaan tekee kovaa treeniä. Vaikkakin P-Karjalassa on kevytkin treeni melkoisen raastavaa ihan HELVETIN isojen mäkien takia. Vaikka koko talven ole rassanut juosta Aholassa mäkistä reittiä, niin eihän nää mitään mäkiä ole PERKELE. Vauhti ei laske kuin 15s/km, niin eihän sitä juuri huomaa, VITTU P-Karjalan maastot laskee vauhtia 1,5 min/km ja se tuntuu, -ainakin tätä nykyä. Ennen en ollut niistä mäkilöistä moksiskaan, lampsin menemään vaikkakin sitten hitaammin.

Kevyttä lenkkiä oon tässä muutaman päivän veivaillut 10-20 km välistä, joitakin pikku vetoja 60-200m aina silloin tällöin. Pikkuisen jo tänäkin aamuna, sitten jossain vaiheessa vähän kovempaa vetosarjaa olisi tarkoitus. Tälläistä mun VITTUMAISEEN elämään tällä viikolla.

Ei SAATANA hokasin jotta on lauantai, eikä näitä yleensä kukaan jaksa viikonloppuisin lukee, VITTU ihan TURHAA hakkasin sormenpäät verille täs koneen ääressä. Joo viettäkää niin maksimaalisen laadukasta aikaa pikku perheittenne kanssa PERKELE. Meikä rupee vaikka rasvaamaan köyttä VITTU