Tänään saan vielä köllötellä lomilla ja nii rentona kuin huvittaa. Huomenna pitäsi kummiski kampeutua iltavuoroon työmaalle kökkimään. Vitutus ei ole vielä saavuttanut sitä maksimaalista lakipistettään, vaan kiristämisen varaa on(hieman). Ainakin siinä vaiheessa uskon vitutuksen nousevan siihen maksimaaliseen tappiin, ku pystyn itselleni tiedostamaan tämän vuoden jokaisen lomapäivän käytetyksi. Eli maksimaalisen vitutuksen MULTIhuipentumaa odotellessa.

Tän päivän suunnitelmiin kuuluu ton kameran vieminen Maken luo, jos se vaikka tempoisi nettiin viime viikon juoksut. Ainakin sen 1500 m voisi yrittää, mutta eihän tollaista 5000m pm-kisaa kato elukkakaan. On varsin tylsää touhua, siis se kattominen -myös juokseminen PERKELE!!!

Partakin pitäsi täs ajaa, ku se on aika törkyisen näköinen ja TUNTUINEN. Oikeen James Hetfield lookki. Ajattelin jotta annan vähän kasvaa näin kesäloman kunniaksi. Suurin epäilykseni oli, jotta saatan olla aika perverssin näköinen loman lopulla. Ja enpähän ollut mitenkään väärässä, sillä melkoisen pervo pärstä peilistä takaisin katteloo. Yllättäen kummiskin saanut 3 viimeisen viikon aikana ulkonäöstäni enemmän positiivista palautetta, kuin viimeiseen 5 vuoteen yhteensä. Luonnollisesti keski-ikäisiltä tai sen ylittäneiltä naisihmisiltä(tädit PERKELE). Varmaan tää härö-parta tekee meikästä vähän vanhemman(ikäiseni) näköisen...ja sitä paitti: "ei se kyntömieskään vakoaan valkkaa". Vai häh?!

Eilen treenailin aamulla: 15 illalla:  7,5+ koordinointia+7,5. Tänään aamulla: kevyt 10 illalla: vetoloita niin perkeleen kovalla teholla ja ihan älyttömästi toistoja. Eli tälle päivälle suunnitelemani kisat jätän väliin...