Aamulla piti jälleen nousta siihen aikaan milloin kukkokin vielä kääntelee kylkee ja jatkaa hirsien vetämistä. Meikehän rupesi innosta pinkeenä värkkäämään majoneesi-kananmuna-makkara aamiaista mikrossa. Vääntelin tän loistokkaan a'la carte kurnee mössön naamariin ja rupesin venailemaan sapuskan painumista.

Oli vedetty aamupäivän ohjelma hieman kireelle, sillä tarkoitus oli käydä vetämässä kovempi harjoitus ennen lääkärissä käyntiä. Sain temmottua jääpolanteella 3+3+10+4 treenin. Vauhti oli surkeaa, mut rasitustaso tuntui todella kovalle. Vissiinkin ruho sai ylimääräistä ärsykettä  jalkojen lipsumisesta ja muhkuraisella alustalla töppösten asettelusta.

Lääkärissä kävin taas näyttämässä lonkkaa (persettä). Lähetettä johonkin HELVETIN sähköhoitoon olisi tarjolla. Lämpöhoitoakin suositteli, mut kuulemma kylmää ei missään nimessa kannata käyttää, saattaa nimittäin pahentaa tilanneta. Nappasi vielä jotain tulehduskipulääkettä vuoden tarpeiksi, sillä voltarenihan ei mun vatsalle enää käy. Nykyisinhän toisen napin jälkeen PERSE huutaa kuin sumutorvi ja tavaraa lentää kuin painepesurista kuunaan, joten suurin himo itselääkintää kohtaan on lientynyt SAATANA.

Illalla palauttavaa 8km.