Taalla ForrestG, Eldoret Kenia.

Tanaan taas aamulla aikaiseen lenkille. Kemboi toimi paikallisoppaana ja aloitimme lenkin myos paikalliseen tapaan. Eli ihan HELVETIN hiljaa...Jonku km juostuamme ohitimme paikallisen "lenkkeily" porukan. Eli kaikki oli 2.07-2.10 maratoonareja. He oottelivat visiin porukkaa kokoon yhdessa risteyksessa. Jos he olisivat juosseet niin tuskin ohi oltas menty. Nooh meni tollainen 10 minsaa ku porukka tuli meidan ohi ja Kempoi lahti vetamaan porukan mukaan. Ja meidanhan olisi pitanyt seurata..JOO.

Tiettyhan mulla alkoi hirvee saalistusvietti ja yritin ruinata HIPPOA messiin. Mut ei se SAATANAN luuseri lahtenyt. Kuulemma valmentaja katsoisi sita pahalla. Mut onhan se noilla todellisilla urheilijoilla ja tulevaisuuden toivoilla(Ekblom on varmaan soittanut jo) vahan tarkempaa taa treenaaminen kuin meikalaisen HasaPepeily.

Olisi kyl ollut hienoo nahda vahan paremmin ku paikalliset juoksijat vetaa. Vaikka vierailu heidan juoksuryhmaan ei olisi kestanytkaan kuin muutamia minuutteja. Lenkki kokonaisuudessa oli 15km ja sen jalkeen suihkuun, syomaan ja huoltamaan.

Iltalenkiksi sit kevytta verryttelya ja 10 x 200m. Valiin oli ihan mukava lasketella vahan "kovempaa" ettei mee ihan superNylkytykseksi taa elo. Nyt onkin loppuillan ohjemassa wilveily(nettailu)ruokailu, kaupassa kaynti ja muu haroily.

Huomenna vedan ekan VK treenin ja luottamus omaan kuntoon on kyl ihan montussa. Sekin olematon kunto minka oli pystynyt hankkimaan taisi jaada Peraberberiaan. Nooh mitapa pienista holkkaillaan sitten taalla. Kuukaudeksi on kummiskin tanne asti vaivauduttu.

Kaikesta huolimatta suurella innolla odotan ensi viikkoa ja oikean treenaamisen alkua. Ainakin suunnitellun ohjelman pohjalta voisin veikata, jotta 3 viikon paasta taalla on yksi HELVETIN vasynyt holkkaaja.

Muutenha taalla elama alkaa rutinoitua. Loytaa sopivaa tieta juoksuun,nettikahvilan, ruokapaikan, suihkun jne jne. Ainut asia minka rupeat todennakoisesti tekemaan eri tavalla on treeni aikataulu. Nyt ollaan tehty aamulenkki klo 6-7 ja ns iltalenkki klo 11-12. Tulevaisuudessa siiran ton iltalenkin oikeesti iltaan. Eli 15-18 valille.

Kanssa treenareista ei ole paljoa kerrottavaa, ku koko saakutin poppoo on niin perkeleen akateemista ja korrektia. Eivat sorru sitten minkaan sortimentin harolyyn. Mut valittomasti kyl raportoin jos aihetta ilmenee.

Tulevaisuudessa lisaa skeidaa -ehka.

-FG-