Olen todella SYVÄLTÄ pahoillani, jotta muutaman päivän olette joutuneet olemaan uutispimennossa. Meikällä alkoi periaatteessa pk-kausi, mut mitäpä tässä on voinut tehdä? Juosta  päivässä vajaata 20km ja soutaa 15-16km, yritäppä näillä liikuntamäärillä nyt mitään kuntoa haalia.

Ruho on melkoisessa jöötimäisessä jumissa. Kohta en saa nauhoja lenkkareista sidottua, ja silmät on TÄYSIN puutuneet tiiliseinän tuijotuksesta. Päähän tässä rupeaa hajoilemaan, mut mitäpä moisista, ei ole meikäläisen habituksessa minkäänmoinen muutos normaaliin.

Huomenna käyn jälleen lääkärissä ja taisipa olla yksi aika varattuna perjantaillekkin. Diagnoosista riippumatta viikonloppuna en TODELLAKAAN treenaa, enkä myöskään diettaa, vaikkakaan jälkimmäistä en ole tehnyt muutenkaan.

Shiilen mainarit taitaavat päästä maanpinnalle yhtenä kappaleena. Saas nähdä kuinka monena palasena ovat tulevaisuudessa, ja tuleeko ikävä suojaisaan 700m syvyyteen. Vissiinkin, joidenkin emännykset ovat hyvinkin pahalla päällä. Mielenkiinnolla odottelemme, jotta mikä on asianlaita tulevaisuudessa.