Aamulla jätin lenkin väliin, kuten olin jo aikaisemmin päättänytkin. Tässä kummiskin tullut taottua useita 30+ päiviä, vaikka jalkaleikkauksesta ei ole kuin 9 viikkoa, sekä juoksuharjoittelun aloituksesta 3-4 viikkoa; joten tälläinen nössöily suotakoon. Näin aamu-urheilun ikeestä vapautuneena, keittelin pikakaffetta naama marenkina ja samalla iskin tietokoneen kaminaan tulta.

Justiinsa ku olin saanut päivän uutiset leviteltyä firefoxin välilehdyköille, niin Tarvaselassie soittaa suurinsa piirtein huutoraivari_itkukohtauksen kourissa. Kuulemma yöllä nukkuessa oli salakavala noidannuoli juntannut alaselän niin jumekseen ettei meinaa housuja saada jalkaansa. Miehän tietty VÄLITTÖMÄSTI kävin kelailemaan, jotta taashan tuli suunniteltua liian aikainen kunnonhuipennus ennen HCM:ää. Nimittäin tämä noidannuoli olisi paremmin sopinut tohon pe tai la aamuun, niin olisin voinut  ihan hyvällä omallatunnolla voinut jättää nekin kinkerit välistä. Nythän tollaiset selkävaivat saattaa ehtiä hoitaa kaiken maailman piikeillä, hieronnoilla, niksauteluilla, naksauteluilla sekä nappiloilla PERKELE.

Soittelihan Tarvaselassien tovin päästä uudestaankin, ja kertoili saaneensa työterveyshoidosta muutaman napakan piikin kankkuun, ja sen jälkeen oli työskentely onnistunut lähes sadan prossan tarmolla SAATANA. Kahellaan jospa jotenkin muuten saisi "kunnon"huipennettua(pekä*) ennen lauantaita, sillä rehellisesti voin myöntää ettei HCM:llä starttaaminen ole meikäläisen toivelistan ykköspaikalla.

Iltapäivällä kävin lätkyttelemässä reilun 18km perusmättöä ympäri PeräBerberiaa.

*)perjantain känni