Rehellisyyden nimissä voin myöntää, että eilinen VSMHN-harjoitus (Vitutuksen_Super_Multi_ Huipentuman_Nosto)painoi jaloissa. Yleensähän tätä painamista hoidetaan keveellä harjoittelulla, ja sitä mie totta HELVETISSÄ touhusinkin. Veivailin ympäri PeräBerberia stadia 25km verran. Onneksi ei koivet sentään niin jöötissä olleet, ettenkö olisi voinut napata sekaan toistakymmentä ruskoa. Ne sentään alkaavat lähteä jo säädyllisesti.

Päivällä ollut oikeen mitään suurempaa masterplania, vaan tapoin aikaa näppärästi kahvin kittauksen ja päikkäreiden voimalla.

Kaverin kanssa pohdittiin suomalaisen kestävyysjuoksun aivan liiallista ja turhankin avokätistä sponsorointia. Nimittäin eihän shortseissa ja juoksupaidassa kangasta ole hirveästi johon voisi läiskiä sposoreiden tarroja ja merkkejä. Tämä vallaton tilanpuute on varmasti jokaista vähänkin lenkillä käynyttä juoksijaa korvennut jo aikoja, varsinkin ku sponsoreita meinaa tunkea ikkuinoista, ovista ja ilmastointiaukoista - siis PASKIMPIA firmoja melkein pitää häätää kivittämällä SAATANA.

Keksin tähän suurehkoon dilemmaan pari loistavaa ratkaisua. Ensimmäinen olisi sellainen, että tehdään shortsit ja paidat sponsorimerkeistä, niin ei tarttisi kuluttaa ylimääräistä kangasta niinkuin valmiisiin shorteihin saati paitoihin. Aivan SAATANA egologista vai häh?! Hiertämisongelmista en mie kyllä suostu vastaamaan, se on jämpti.

Toinen aivan jäätävän hyvä idea olisi se, jotta voisi tehdä sellaisen Sponsorimiesviitan (vrt Supermies) ja juosta kisoloissa se selässä hulmuten. Siinähän olisi runsaasti tilaa läiskäistä kaikkien sponsoreiden merkit ja tarrat. Sikäli jos oikeen haluu pröystäillä, ja tekee kunnon laahuksen, niin voi palkata sellaisia morsiusneitoloita kantamaan sitä "huntua" ennen starttia. Sehän olisi ihan HEL-VE-TIN tyylikästä!! Tätä Super_sponsori viitta-ideaa voisi laajentaa vielä uimareidenkin käyttöön, sillä niillähän on käytössä olevaa kangastilaa vieläkin vähemmän. Ei muuta kuin nettiputiikkiin lisää tavaraa tarjolle.

Huomenissa hankitaan salilla lisää raastavaa voimaa ja lenkillä kestävyyttä PERKELE.