Pankin kanssa ollaan neuvoteltu melkoisen tiiviisti viimeiset päivät lainoista, sillä tarkoitushan on ottaa aivan JÄÄTÄVÄN kokoinen vekseli. Eikä siinä mitään pankkihan antaisi helpostikkin rahaa lainalle, jos olisi maksukykyä hoitaa se pois. Ollaan pyöritelty euro, jos toinenkin meno/tulo-arvioista. Meikäläinenhän ilmoitti luonnollisesti palkkatuloni ja faktana huomattiin, että eihän ne riitä oikeesti yhtään mihinkään. Lisäbonuksena höyrysin, että nyt ollaan lähellä TODELLISTA jättipottia PERKELE. Pankkineiti ei oikein heti kässännyt asiaa, sillä luuli jotta puhelen lämpimikseni jostain tulevasta loton jättipotista.

Palkkojen lisäksi lupasin, että tulot ovat juuri suorastaan räjähtämässä käsiin massiivisten nettiputiikki/muut bisnes tuottojen muodossa. Kaikkihan tietää entuudestaan mun laajan valikoiman mm Krampax 2000, parisuhteenhoito, antimarkkinointi, beat the wifebic, sponsoriviitta, kuukautiskierron kalibrointi wunderbaum ja muut korkeanpaikan leirityskeskus ideat. Nämä loistokaat bisnes-ideat läsäytin ylpeänä pöytään. Lievästi ilmaistuna, pankin henkilöstö ei ollut yhtä innosta soikeena kyseisiin tuotteisiin kuin allekirjoittanut.

Miehän en jäänyt tuleen makamaan vaan rupesin suoltamaan uutta businessi-ideaa tiskiin, joka on varmasti tulevaisuuden hittien hitti, lisäksi kilpailijoista ole PeräBerberiassa haittaa ja takuulla EI jätä ketään kylmäksi. Nimittäin tämä PERSEESTÄ oleva kyläpahainen tarvitsee kauneushoitolan. Eikä mitään VITUN Saloon tai muuta höpötystä vaan todellisen kauneuden temppelin. Ensinnäkin täällä on potenttiaalia, sillä ihmiset ovat aivan SAATANAN rumia, toisekseen PeräBerberia voi tulevaisuudessa profiloitua ns vaihtoehtoisen kauneuden mallikaupunkina.

Päätin siltä istumalta heittää pankkineideille kuumaakin kuumemman markkinointiesitelmän joka meni jotensakkin näin: "ForrestG's beautyHole vastaa asiakkaiden huutoon. Omasta hyvinvoinnista huolehtiva ihminen saa kaikkea tarpeellista kiireestä kantapäähän, mm ripsien ja kulmakarvojen poisto erittäin kuumalla(250C) vahalla tulee olemaan tulevien kesien vankkumaton hitti. Todennäköisesti vahaustulos on lopullinen, sillä arpeutuneessa ihossahan ei tunnetusti karvat kasva. Toisena tärkeänä myyntiargumenttina intiimialueenkarvojen pidennykset ovat taatusti tulevaisuuden kuumaa kamaa nuorten kuin vähän varttuneempien keskuudessa. Kukapa ei haluaisi muistella 70-80-luvun tuheroita, ja pistää jopa vieläkin paremmaksi. Samalla myöskin voimme intiimialueen pidennetyt karvoitusalueet hoitaa eri tyylien mukaan mm rastat, pikkuletit.

Kauneudenhoidossa ei voida koskaan ohittaa hiuksia pelkällä olankohautuksella, joten tarjoamme hiustyylissä valinnanvaraa tasan yhden TÄYDELLISEN mallin verran. Olitpa mies tai nainen, niin muuta et tule koskaan enää tavitsemaan. Markkinointitutkimuksissa olemme huomanneet, että tyyli M/Kamis on helppohoitoinen ja toimiva. Kaikenlisäksi erittäin nopea muotoilla.

Beautyhole kantaa kortensa kekoon myös ihonhoidossa, ja minähän olen ihon kuorinnassa varmasti Suomen johtavimpia asiantuntijoita. Ikuisen nuorekkuuteni salaisuus on säännöllisesti suoritettu, hyvin ja tarpeeksi syvälle kuorittu iho (nimimerkillä tälläkin hetkellä puolipäätä asfaltti-ihottumaa). Tähän tarkoitukseen ForrestG BeautyHolessa on A-oikeudet ja asfalttinen sekä HELVETIN epätasainen juoksurata. Radalle pääsee juoksemaan heti, kun promillet nousevat ylitse kahden, ja niin pitkään juostaan kunnes kännissä kompastelu on tuottanut tarpeellisen määrän nuorekkaana pitävää asfaltti-ihottumaa."

Tämän paatoksellisen hekumoinin päätteksi vielä lupasin pankkineideille lahjakortit tulevaan kauneudenhoitolaani. Silmin nähden pankkineitoset suivaantuivat raivon partaalle ja suorastaan sydänveriä myöten. Varmaankin raasut luulivat, että pidin heitä niin rumina, jotta tarvitsisivat riittävän kauneuden saavuttamiseen näinkin järeitä aseita (vaikka tottahan se), mut miehän vain halusin olla tällä kertaa ystävällinen PERKELE.

Kuten arvata saattaa, niin eipähän ainakaan lainaa tipu SAATANA. Hyvä etteivät heittäneet meikää niskaperseotteella pihalle -nimittäin lähellä oli, ja VITTUVITTUVITTU kaupan päälle.

Vedin päivällä mm 21km antikiihtyvää, mut siitä en jaksa tän enempää mainita.