Päiväohjelmisto oli rakennettu kovan treenin pohjalle, joten kovin paljoa ei muuta ollut tarkoitus käydä värkkäämään. Aamusella heräilin ja kävin salilla veivaamassa sisäsauvakävelyä kevyellä teholla ja päälle herkistelin kroppaa napakalla kuntopiirillä.

Scootterin starttaamiseksi sikamaisen taistelun käytyäni, pääsin kotiin elpymään ja nautiskelemaan ravitsevaa lounasta. Makailin sohvalla vaaterissa ruhoa lepuuttamassa, kunnes mieleeni jolahti, että mullahan olikin tulevaksi viikonlopuksi suunnitteilla kipinöivän kuumat treffit. Tarkennukseksi pitää vielä todeta, että siis minulla on suunnitelmissa, vastapelurin suunnitelmista ei hajuakaan, mut kukapa tälläistä herkku voi vastustaa?!

Tämän treffi-planin hokastuani, kattelin lattialle ja havaitsin, että meikäläisen lemmikit elikkäs pölyiset villakoirat ovat kasvaneet jalkapallon kokoisiksi. Miehän arvelin, ettei minun kotivakuutus kummiskaan täysimääräisesti korvaa, jos kipinöivät treffit aloittavat salakavalan pölypalon. Pakko oli tarttua imuriin, moppiin sekä kaikkiin muihin siivoushärveleihin, siis juuri niihin vekottimiin mitä en juuri koskaan käy näpelöimään, onhan ne härvelit paremmin luotu akkoloiden kouriin sopiviksi.

Puunasin ja jynssäsin molemmat kerrokset suhteellisen puhtaiksi, eikä lemmikki villakoiratkaan ole enää kuin golfpallon kokoisia. Puolenkymmentä roskapussia kannoin roskikseen ja noin parikymmentä kiloa sanomalehtiä paperinkeräykseen. Nyt ainakin mahtuu vähän rapeemmin kämpillä tallustelemaan, jos ei lopun viimein muuta hyötyä tästä höntyilystä ole.

Iltamassa kävin toisen talvisodan scootteria starttailessa, ku eihän noi etelänmaan hasapepet osaa edelleenkään rakentaa talviajettavia vehkeitä. Sain kummiskin ruojan tulille ja kouhautin salille treenailee. Perilllä sisäsauvakävelin 30minsaa kovalla teholla ja päälle soudin 60minsaa(16100m) myöskin suht kovalla teholla.

Huomenissa vedän perusmättöteholla pitkään ja ylihuomenna pitempää keveesti. Katsellaan sitten, onko jossain välissä (viikonloppuna) aikaa päivitellä tilanteen mahdollisesta eskaloitumisesta.