Aamusella kävin hölkkäilemässä jotain 15 km keveesti. Tai siis vauhti oli ihan silmiinpistävän kevyttä lähes kävelymäisen hidasta. Voisi melkein kuvailla juoksun löysää etenemistä sanalla Kamismainen. Mut tuntuma oli sit NIIN perseestä. Happi ei kulkenut sitten pätkän vertaa, ihan niinkuin olisi yrittänyt hengittää mehupillin lävitte (tälläistähän se oli Hampurissakin). Ja muutenkin tuntui helkkarin jäykältä jyyrtämiseltä. Nyt kyl luultavasti osaan kuvitella, miltä tuntuu harrastaa hengästyttävää liikuntaa, jos sattuu omaamaan astman. Se ei nimittäin oo mitään herkkua. Elikkäs meikähän teki varsin loistokkaan havainnon...Hengittämättä on todella vittumaista juosta, ainakii pitempii matkoloita.

Soittelin taas tonne lekurille: "jotta mitäs ne meikän labratestit taas kertoo?". Eilenhän ottivat verenkuva. Nooh, mitään sieltä ei löytynyt, ainakaan erikoista. Paitti jotta hb oli noussut 12 pykälää, ku vertaa esim Keniassa otettuihin testeihin. Joten kyl hapen pitäsi kulkee -ainakin veressä. Mitään tulehdustakaan kummiskaan ei ole, siis ainakaan bakteerin aiheuttamaa.

Oli miten oli...meikä vähän tässä huseeraa kämpillä ja miettii mitäs sitä rupeisi bongailee vonkailee. Illalla kummiski uudestaan lenkille, ihan vain painonhallinnallisista syistä.

Ja tässä The superUlkomies saa ainakin 30:en moitteettoman palvelusvuoden ansiosta palkinnon:
561191.jpg561193.jpg

Kamis:
- VITTU että VITUTTAA tää työnteko.
Rantsu: -Tässä sinulle mitalli.
Kamis: -Jeees!!! Nyt ei VITUTA enää yhtään!!


OHJE: Jos satut olemaan idiootti, tyhmä tai Kamis niin paina play-näppäintä